Portugese laurier kopen

Portugese laurier kopen | voor in de tuin alle hoogte, bij Onlinegroen kunt u makkelijk online een portugese-laurierhaag bestellen bij de beste kwekerij.

Wij leveren Portugese laurier boom door heel Nederland tegen de goedkoopste prijs. Kwaliteit van de struiken staat bij ons voorop. Wij leveren alleen gezonde en ziekte vrije struiken.

Om het makkelijk te maken hebben wij de Top 4 Haagplanten op een rij gezet.

Bij onlinegroen koopt u kwaliteit portugese laurier met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Portugese laurier hoeveel per meter ?

Voor de kleinere maten portugese laurier onder de 1 meter hoogte kunnen er 4 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Struiken boven de 1 meter kunnen er 3 meter per meter aangehouden worden.

De Portugese Laurier is een struik uitstekend geschikt als haagplant. Doordat de groeisnelheid niet zo snel is als de gewone Laurier is deze beter in vorm te houden en tot een strakke haag te snoeien. Hij is een struik die overal groeit. In elke grond soort kan hij groeien, maar om de kluit heen moet de portugese-laurierhaag wel van verse tuinaarde worden voorzien. Dit is om de de struik opgang te helpen te wortelen. In zand grond krijgt hij in het begin niet voldoende voeding om zich lekker te wortelen. 

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn llid van een keurmerk.

                                                                

Portugese Laurier planten wanneer ?

Portugese laurier wanneer planten deze kan het hele jaar door geplant worden. vanaf ongeveer 1 oktober tot 1 juni worden ze met kluit geleverd. Buiten deze periode in pot.

Het is makkelijk bestellen in de webshop. Klik de gewenste hoogte en hoeveel aan van de Portugese Laurier en de bestelling is snel gemaakt. Wij zijn altijd veel goedkoper als in een Tuincentrum.


Bezorgen van de Portugese Laurier.

Portugese laurier bezorgen wij door heel nederland en Belgie, tegen vaste laagste prijzen. Het maakt niet uit welke provincie je woont.

Portugese Laurier kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland 

Provincie Noord Holland provincie Limburg provincie Flevoland provincie Zeeland provincie Brabant 

provincie Drenthe provincie Friesland  provincie Overijssel Portugese-laurier provincie Groningen.

Dit omdat wij geen grote vestigingen hebben. Als u een bestelling plaast, dan worden de Portugese laurier pas uit de grond gehaald, mits ze al in pot geleverd worden. Zo heeft je altijd gezonde en mooie struiken.