Gratis bezorgen boven € 250,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Portugese laurier kopen

Portugese laurier kopen | ook wel Prunus-Lusitanica struiken genoemd. Deze komt je niet echt veel in de tuinen tegen, zoals de gewone laurier, dit omdat deze toch een veel duurdere plant is per strekkende meter. Deze is in alle hoogte beschikbaar dus hoge en lage, van bijvoorbeeld 80-100 cm maar ook 180 cm. Deze is groenbijvend in de winter en is winterhard. Je kan dat heel makkelijk online en veilig bestellen. Onze portugese-laurierhaag komt bij de beste kwekerij in Nederland vandaan.

Wij leveren Portugese laurierkers boom door heel Nederland, tegen de goedkoopste prijs. Kwaliteit van de struiken staat bij ons voorop. Wij leveren alleen gezonde en ziekte vrije struiken. Om het makkelijk te maken, hebben wij de Top 4 haagplanten op een rij gezet. Bij onlinegroen koopt je kwaliteit, en de Portugese rode laurier met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten. Maar wanneer is nou de beste tijd om een haag te planten, dit is een goede vraag, daarom gaan wij daar verder op de pagina hier uitgebreider op in.

Portugese laurier hoeveel per meter ?

Voor de kleinere maten portugese laurier onder de 1 meter hoogte, kunnen er 4 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Struiken boven de 1 meter kunnen er 3 per meter aangehouden worden. De Portugese Laurier groei per jaar van ongeveer 20 a 30 centimer, en is daarom als struik uitstekend geschikt als haagplant. Doordat de groeisnelheid niet heel zo snel is als de gewone Laurier is deze beter in vorm te houden en tot een strakke haag te snoeien. 

Hij is een struik die overal groeit. In elke grond soort kan hij groeien, maar om de kluit heen moet de Portugese-laurierhaag wel van verse tuinaarde worden voorzien. Dit is om de de struik opgang te helpen te wortelen. In zand grond krijgt hij in het begin niet voldoende voeding om zich lekker te wortelen. Het is ook belangrijk bij het planten en na het planten dat de nazorg goed gebeurt, zoals voldoende water gegeven wordt, vooral in de zomer en in het eerste plant jaar. In de winter en najaar is het minder belangrijk, zolang er geen vorst in de grond zit kan hij goed geplant worden. Portugese laurier is een van de mooiste haagplanten, hij is niet de goedkoopste per strekkende meter maar wel heeft hij echt een meerwaarde voor je tuin. Het is een investering in de tuin, dus dit zal ook zeker voor de prijs ten goede komen.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Portugese Laurier planten wanneer ?

Hij kan het hele jaar door geplant worden. vanaf ongeveer 1 oktober tot 1 juni worden ze met kluit geleverd. Buiten deze periode in pot. In de zomer kunnen ze ook prima geplant worden maar dan is de nazorg heel belangrijk, dus dat ze elke dag van voldoende water worden voorzien. Is het boven de 30 graden dan dienen ze 2 keer per dag van water te worden voorzien. Dus voor de zon opkomt en als de zon onder is gegaan. Het is makkelijk bestellen in de webshop. Klik de gewenste hoogte en hoeveel aan van de Portugese Laurier en de bestelling is snel gemaakt. Wij zijn altijd veel goedkoper als in een Tuincentrum

Bezorgen van de Portugese Laurier.

Portugese laurier bezorgen wij door heel Nederland en Belgie, tegen vaste laagste prijzen. Het maakt niet uit welke provincie je woont. Portugese Laurier kopen Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. 

De prijzen van de Portugese-laurier zijn bij ons veel goedkoper als in een tuincentrum, omdat wij geen grote vestigingen hebben en geen duur en veel personeel. Onze producten komen bij de beste kwekers vandaan. Wij leveren alleen verse producten, omdat wij de tijd zo kort mogelijk houden dat de Portugese-laurier boven de grond houden.Als je een bestelling plaatst, dan worden de Portugese-laurier pas uit de grond gehaald, mits ze al in pot geleverd worden. Zo heeft je altijd gezonde en mooie struiken. Kijk ook eens bij ons veelgestelde vragen pagina.

Portugese laurier verzorging en snoeien.

Over het algemeen heeft de Porugese laurier niet heel veel verzorging nodig. Je kan de struiken 1 of 2 keer per jaar snoeien. Dat is meestal in het voorjaar en najaar.

Meer Bekende soorten

Laurierhaag

Meer haagplanten