Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Sierbomen kopen

Sierbomen voor in de tuin | Er zijn veel soorten sierbomen, ook op stam. Om het makkelijk te maken hebben wij de meest verkochte sierbomen in een Top 5 gezet.

De sierbomen geven meer kleur aan de tuin en zijn een grote meerwaarde en aanwinst voor in de tuin. De sierbomen kunnen ook nog tegen een stootje. Het zijn bomen die zeker een aanwinst voor je tuin zijn. Je hebt ze in allerlei vormen, maten en kleuren. Een sierboom kun je het hele jaar planten. Bedenk wel dat als je in de zomer plant, de boom meer zorg nodig heeft. Hij moet namelijk wel van voldoende water worden voorzien. Dit om uitdroging te voorkomen. Je kunt ze makkelijk online kopen bij onlinegroen.nl. Wij leveren alleen kwaliteit sierbomen tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Over de sierbomen.

Sierbomen geven een meerwaarde in de tuin. De mooie kleuren die de bomen geven in het jaar, geven echt veel meerwaarde in de tuin. Er zijn een aantal soorten die je meer in de tuinen om je heen tegenkomt. Dit zijn meestal de bekende sierbomen zoals rozen op stam. Sierbomen zijn ook makkelijk zelf te planten, dus dat bespaart vaak veel hovenierskosten. Als je een gat graaft kun je zo de boom erin zetten. Het beste is om er een zak tuinaarde bij te doen. Vooral in het najaar heeft de boom weinig nazorg nodig. In de zomer kunnen ze ook wel geplant worden, maar dan moet er bijna elke dag water gegeven worden. De bomen kunnen zeker in hoogte groeien zodat ze ook een doel hebben zoals meer privé in de tuin krijgt, sommige bomen kunnen namelijk wel 10 meter hoog worden. Ze zijn er in bolvorm en in zuilvorm. Bolvormige bomen worden van onder dikker en niet hoger. Zuilvormige bomen worden hoog en blijven slank.

Planten van de Sierbomen.

Sierbomen plantenze kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. Als ze in het najaar geplant worden hoeft er niet zoveel nazorg te gebeuren. Dit heeft er mee te maken dat er dan voldoende regen valt om de boom in het begin van voldoende water te worden voorzien. In het voorjaar kan het zijn dat er niet zoveel regen valt, dan heeft de boom meer zorg nodig om de boom te laten aanslaan.

Sierbomen bezorging.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van Sierbomen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en Belgie. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.