Walnotenboom kopen

Walnotenboom kopen | ook wel notenboom zijn er in veel soorten.

Wij verkopen alle kwaliteit walnotenboom tegen scherpe prijs. Hieronder vind u een aantal soorten wat wij aanbieden, en online makkelijk kunnen kopen.

Bij onlinegroen koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten. Onze bomen komen uit de Betuwe het boomkwekers hart van Nederland. Wij bezorgen door heel Nederland en Belgie.

Over de walnotenboom kopen.

Een walnotenboom is een vruchtenboom. In het Latijns wordt het de Juglans Regia genoemd. De walnotenboom is een unieke boom. De kroon heeft een halfopen kroonstructuur. De bladeren van een walnomen boom zijn groot en ovaal vormig. Ze voelen lederachtig aan. Wat het zo bijzonder maakt is de eetbare vruchten die de walnotenboom produceert. Voordat een walnotenboom vruchten gaat geven kan de boom al wel 8 jaar oud zijn. Geven ze eenmaal vruchten dan kun je er ook direct goed van eten. Een walnoten boom is geschikt voor een grotere tuin. Voor een kleine tuin is hij niet geschikt. Een walnotenboom bloeit in mei en juni met gele, groene hangende katjes. De vruchten zijn groen / bruin. De vruchten vallen in de herfst van de boom. En kunnen dan zo opgegeten worden.

Walnotenboom planten wanneer en welke soorten?

Er zijn meerder soorten walnotenboom. Zo heb je de Juglans regia en de broadview.

Walnotenboom kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In deze periode worden ze met kluit geleverd. In de zomer worden ze in pot geleverd. Dit om het vocht bij de wortels te houden. De grond waar een walnoten boom het liefst op groeit is losse grond en/of klei grond. Het moet droog tot vochtig zijn. Het liefst staat de walnotenboom in de zon.

Walnotenboom bezorging.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van Walnotenboom bij onlinegroen.nl of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar u in Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd van de Waddeneilanden en België. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd. Goedkoopste bezorging van Nederland.

Een walnotenboom kopen. Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, Provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen.

Het snoeien van een walnotenboom.

Een walnoten boom kun je het beste in maar snoeien. Je kunt dan de te dikke takken verwijderen of takken die in de weg zitten. Maar snoeien komt niet ten goede van de vruchten. Daarom kun je een walnotenboom het beste met rust laten en echt alleen het hoog nodige snoeien.