Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Winterharde Planten kopen

Winterharde-planten. Wij bieden alle soorten aan. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder de top 11 onder elkaar gezet. Deze planten groeien in alle grondsoorten, is u grond schraal dan kunt u altijd tuinaarde makkelijk toevoegen in de winkelmand. Wij leveren alleen kwaliteit winterharde planten. Wij kopen bij de bron in, vandaar kunnen wij veel goedkoper zijn als in een tuincentrum. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Over Winterharde planten.

Winterharde planten blijven in de winter groen. De winterharde planten kunnen tegen vorst en zullen de bladeren of naalden in de winter niet verliezen. Zo behoud u in de winter nog groen in uw tuin. Een winterharde planten zijn zeer geschikt als haag, dit omdat het, het hele jaar een beschutte afscheiding maakt die ook nog een privacy geeft. Een winterharde plant kun je het hele jaar door planten. Let wel op als het vriest moet je wachten tot de vorstperiode voorbij is. In de zomer worden deze struiken in pot geleverd. Hierdoor kun je ze ook in de zomer planten. Als is het wel aan te raden om een winterharde struik te planten in de periode tussen 1 Okotber en 1 Juni. In deze periode heeft u geen of weinig last van uitdroging bij de struiken.

Een voorbeeld van een winterharde struik is de heester. Voor een heester maakt het ook niet uit in welk grondsoort het geplant word. Het zal groeien en bloeien op elk grondsoort. Een heesters is een struik die heel hoog kan worden. Wil je dit niet dan is het zeker belangrijk om de struik in het voor en na jaar te snoeien om hem zo laag te houden.

Bezorgen van Winterharde-planten.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van u van winterharde planten, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en Belgie. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd.