Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Sierheesters

Sierheester kopen l Kwaliteit tegen een scherpe prijs. Stengels die verhouten. Er zijn zowel bladverliezende als groenblijvende sierheesters.

Een sierheester kopen. Er bestaan zowel wintergroene sierheesters als bladverliezende sierheester. Een sierheester is een plant waarvan de stengels verhouten. Doordat ze uit een grote groep planten bestaan is er altijd wel een soort die in een ander jaargetijde bloeit. Zo kun je het hele jaar een bloeiende tuin aanleggen. Sierheesters zijn er in vele soorten en maten. Ze verrassen iedere keer weer met de allermooiste bloemen of door hun prachtige bladeren of fraai gekleurde stammen. Kiest u voor een vruchtdragende sierheester, dan wordt uw tuin nog aantrekkelijker voor vogeltjes. De takken van de sierheester verhouten en overwinteren bovengronds

Het planten van een sierheester. Je kunt ze het hele jaar planten. Alleen is de periode tussen oktober en juni wel het beste. Belangrijk is dat in droge en warme periodes, waarin het weinig tot niet regent de planten van voldoende water worden voorzien.

Het bezorgen van een sierheester.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van sierheesters, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.

Sierheesters bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland,

provincie Overijssel en provincie Groningen

Het snoeien van een sierheester.

Wanneer je het beste kunt snoeien is afhankelijk in welke tijd van het jaar de sierheester bloeit. Een laatbloeiende plant, die op het jonge hout bloeit, denk dan aan de vlinderstruik of pluim hortensia kan ieder jaar in het voorjaar gesnoeid worden. U snoeit ze dan tot ongeveer 30 cm boven de grond. Veel mensen zijn bang om de plant te ver terug te snoeien. Dit hoeft niet. Snoeien doet namelijk groeien. Er zijn ook soorten die op het oude hout bloeien. Deze hoeven niet gesnoeid te worden. Vind u de plant te groot, dan kunt u gaan snoeien. Het nadeel is dat het eerste jaar de plant een stuk minder zal bloeien.