Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Taxushaag planten kopen

Taxushaag planten kopen | online tegen een scherpe prijs met 25% korting, Ook grote en hoge taxus vanaf 2 meter met veel korting Tegenwoordig wordt de taxushaag vaak als heg aangeplant, dit kan in de voortuin, maar ook in de achtertuin. Dit komt door zijn mooie, strakke en smalle uitstraling. De taxushaag in hoge en lage maten te bestellen en is gemakkelijk te snoeien. De schoonheid van de Taxus-haag komt ook uitstekend tot zijn recht als hij solitair staat en niet gesnoeid wordt.

Wij leveren taxushaag planten van de beste kwaliteit. Bij onlinegroen kunt u makkelijk online kwaliteit taxushaag kopen, tegen een scherpe prijs. Onze taxus komt uit de beste kwekerij.

Over de Taxushaag.

Een taxushaag een traag groeiende haag. Dit houdt in dat de haag niet snel groeit en dus qua snoeien weinig onderhoud nodig heeft, daardoor wordt het niet snel een uit de kluiten gegroeide haag, wat de taxus tot een ideale haag maakt. Daarnaast is de taxus haag een ideale haag. En daarnaast is de taxushaag ook nog eens een groenblijvende haag. Dit betekend dat het ook in de winter een mooie groene haag blijft. Hij geeft dus het hele jaar privacy in je tuin. Zowel zomer als winter kun je genieten van veel privacy en beschutting in je tuin. Een taxushaag is een zeer sterke haag. Het is een haag die heel oud kan worden. Een taxus haag kan heel goed tegen snoeien. Je kunt hem vrij kort snoeien en alsnog zal hij weer mooi groen uitlopen. Alleen duurt het uitlopen wel langer, omdat het een traag groeiende struik is. Hou hier dus wel rekening mee als je hem heel kort gaat snoeien. Dit is misschien een nadeel maar het voordeel is dat als je hem mooi gesnoeid hebt dat hij ook langer in vorm blijft. En met een klein beetje onderhoud blijf je een mooie haag houden. Hij groeit zowel in de volle zon als in de schaduw. Voor een taxushaag maakt dat niet uit, maar een taxushaag houd niet van natte voeten. Let daarom op, op wat voor grondsoort je hem plant. Bij een te natte grond zullen zijn wortels wegrotten en zal de taxushaag doodgaan.

Taxusstruiken en garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze taxushaag producten. Bekijk ook eens onze aanbiedingen. De Taxushaag is een traag groeiende boom. Jonge Taxus bomen zijn kegelvormig. Met het ouder worden krijgen zij een ronde kroonvorm. Taxusbomen zijn vaak meerstammig. De stam heeft een roodbruine kleur en afschilferende bast. In de Taxus vormen zich rode schijnbessen.

Wij snappen dat de taxushaag een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie.

Taxus planten hoeveel per meter?

Taxushaag planten, hoeveel per meter . Er wordt 2.5 per strekkende meter worden aangehouden, dit is afhankelijk hoe snel je een haag helemaal dicht wilt hebben. Onder de 1 meter 50 kun je 3 per meter aanhouden. Ook grote en hoge taxus vanaf 2 meter met veel korting

Bezorgen in elke provincie.

Het laten bezorgen de Taxushaag tegen een vast tarief door heel Nederland.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. Ook in de plaatsen Apeldoorn en in Twente.

Wanneer taxushaag planten.

Taxushaag planten wanneer, deze kan het hele jaar door geplant worden, de maanden oktober, november, december, januari, februari, maart, april, mei worden ze met kluit geleverd dit zijn ook de makkelijkste maanden om ze te planten, maar het eerst jaar moeten ze wel in het voorjaar zomer en najaar elke dag van water worden voorzien. In de maanden juni, juli, augustus, september worden ze in pot geleverd dit kan ook prima maar hou dan wel rekening mee dat ze elke dag zowel 2 keer per dag van voldoende water worden voorzien. Dit is voor het eerste jaar erg belangrijk om het aanslaan goed te laten verlopen. Ook is het heel belangrijk dat ze in goede tuinaarde geplant worden. In zandgrond kunnen de struiken namelijk niet aanslaan, en geen voldoende voeding uithalen. Zorg er dus voor dat er rond de kluit minimaal 50 cm voldoende goede aarde zit.

Ervaar het gemak van online kopen tegen een scherpe prijs. De taxus is zeer geschikt als haag. De Taxushaag kwam vroeger in Europa veelvuldig voor. In het wild is hij nu bijna verdwenen, doordat mensen het harde, elastische hout gebruikten. Bij onlinegroen kunt u makkelijk online kwaliteit taxushaag kopen, tegen een scherpe prijs. Onze taxus komt uit de beste kwekerij.

Deze maand nog meer in de haagplanten aanbieding.

Taxus

Laurier

Coniferen

Laurierkers