Beukenhaag kopen

Beukenhaag planten kopen | dit is een goedkope bladhoudend haag, deze zijn er in 2 verschillende kleuren de rode en de groene variant breedte. In het latijns ook wel Beukenhaag Fagus Sylvatica genoemd. Deze haag wordt veel aangeplanten en daarom zijn het de 2 bekendste soorten. Maar wanneer is nou de beste periode om een beukenhaag te planten ? Dit is een goede vraag, verder op de pagina geven we daar uitgebreider antwoord op.

Het blad van de planten blijft er in de winter er aanzitten, dus is de beukenhaag bladhoudend, en valt pas af wanneer het nieuwe blad uitkomt. Een fagus sylvatica is ook een smalle hoge haag. Een Beukenhaag is in de zomer absoluut dicht en in de winter een beperkte doorkijk. Bij het aanplanten is het zeer belangrijk dat de wortels vochtig blijven. Bij ons is het makkelijk online bestellen, kwaliteit tegen scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% garantie op al onze producten.

Beukenhaag hoeveel per meter?

Beukenhaag hoeveel per meter, er zijn 2 mogelijkheden voor een dichte of wat minder dicht haag, waarom zou je er meer planten dan nodig is. Je kun er 5 of 9 per strekkende meter aanhouden. Bij bijvooorbeeld een enkele rij mag er 5 stuks per meter worden aangehouden. Voor een dubbele rij kunnen er 9 per meter aanhouden. Dit is om sneller een volle en mooiere haag te krijgen, ook voor het omwaaien van de stengels is het beter om een dubbele rij te hebben. Als ze op een winderige plaats staan is het aan te raden om er tijdelijk een draad langs te zetten. Mocht het dan hard gaan waaien dat niet alle wortels bloot komen te liggen. Als dit wel gebeurt gaan de beuken snel uitdrogen en dan gaan ze het niet overleven. Dus ons advies is om hiet zorgvuldig mee om te gaan. De breedte beukenhaag is voor een enkele rij 30 cm.

Beukenhaag planten wanneer ?

Beukenhaag kunnen het hele jaar geplant worden. De makkelijkste periode is tussen ongeveer 1 oktober en 1 juni want dan wordt de beukenhaag wortelgoed geleverd, in de zomer wordt hij in pot geleverd. Dit heeft meer nadelen, ze zijn in de zomer duurder, en ze moeten elke dag van water worden voorzien. Dit kan wel goed gaan maar er zit meer risico aan met het aanslaan Je kun de beukenhaag prima zelf planten, dit is niet een hele moeilijke opgave, voor meet infotmatie bij het aanplanten vind je de informatie voor het aanplanten. Ook is het heel belangrijk dat ze in goede beukengrond geplant worden. In zand grond kunnen de struiken niet aanslaan, en ze kunnen er geen voeding uithalen. Dus zorg dat er rond de kluit minimaal 50cm voldoende goede aarde zit.

Wij snappen dat het een grote uitgave is dus daarom geven wij zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk, dit betekend dat de webshop altijd de klacht moet oplossen, mochten zij geen passende oplossing aan de klant bieden dan kunnen zij het keurmerk kwijt raken.

Waarom beukenhaag planten in pot of kluit.

In de zomer worden de beukenhaag in pot geleverd, dit is om het vocht bij de kluit te houden, zodat ze niet uitdrogen bij het verplanten en planten van de beukenhaag. In de winter worden ze met losse wortel geleverd, dan is het niet nodig om ze met pot te leveren, hier is niet een scherpe richtlijn voor, dit is puur wat de weer omstandigheden zijn. Is het een koud voorjaar dan kunnen de beukenhaag langer met losse wortel geleverd worden.

Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf.

Bestellen en prijzen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van de beukenhaag,  De beukenhaag wordt tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen. De prijzen van de beukenhaag zijn veel goedkoper als bijvoorbeeld het tuincentrum, dit is omdat wij geen grote gebouwen hebben op A locaties. Wij houden de kosten juist heel erg laag om het voordeel terug aan de klant te geven. Onze producten komen bij de beste kwekers van Nederland, net als in het tuincentrum. 

Bezorgen van de haag.

Het bezorgen van de beukenhaag. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. 
Met onze bezorgservice leveren wij uw beukenhaag vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen pagina.

Beukenhaag kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Zuid-Holland Noord Holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.

Beukenhaag Snoeien en onderhoud.

Beukenhaag snoeien dient hooguit 2 keer per jaar genoeid te worden. Het beste is de haag in juli te snoeien, en zo nodig in september nog een keer. Door de haag goed en op tijd te snoeien blijft de haag vol en mooi in vorm. Voor de rest heeft een beukenhaag weinig onderhoud nodig.

Bekende soorten

Rode beukenhaag

Groene beukenhaag