Beukenhaag kopen

Beukenhaag planten kopen | deze is goedkope bladhoudend haag , rode beukenhaag en de groene beukenhaag. In het latijns ook wel Fagus Sylvatica genoemd. Deze haag wordt hier in Nederland veel aangeplanten en daarom zijn het de 2 bekendste.

Het blad van de Beukenhaag planten blijft er in de winter aanzitten en valt pas af wanneer het nieuwe blad uitkomt. Een beukenhaag is ook een smalle hoge haag.

Een Beukenhaag is in de zomer absoluut dicht en in de winter een beperkte doorkijk. Bij het aanplanten is het zeer belangrijk dat de wortels vochtig blijven.

Bij ons is het makkelijk online bestellen, kwaliteit tegen scherpe prijsBij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% garantie op al onze producten.

Beukenhaag hoeveel per meter?

Beukenhaag hoeveel per meter, voor een enkele rij mag er 5 stuks per meter worden aangehouden. Voor een dubbele rij kunnen er 9 per meter worden aangehouden.

Beukenhaag met losse wortel geleverd.

Beukenhaag wordt vanaf septermber tot mei met losse wortel geleverd, In deze periode zijn ze wel 30% goedkoper. Vanaf mei worden ze in pot geleverd, en zijn ze dus veel duurder.

Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf.

Beukenhaag bestellen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van de beukenhaag,  De beukenhaag wordt tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen. 

provincie Antwerpen provincie Limburg provincie west Vlaanderen Provincie Vlaams Brabant Provincie Oost Vlaanderen

Beukenhaag planten wanneer ?

De beukenhaag kan het hele jaar door geplant worden, De beste periode is van 1 oktober tot en met 1 juni. De andere periode wordt hij is pot geleverd.

Bezorgen van Beukenhaag.

Het bezorgen van de beukenhaag.
Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. 
Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en 
zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Beukenhaag kopen in elke provincie.

Beukenhaag kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland 

Provincie Noord Holland provincie Limburg provincie Flevoland 

provincie Zeeland provincie Brabant 

provincie Drenthe provincie Friesland 

provincie Overijssel provincie Groningen

Beukenhaag Snoeien en onderhoud.

Beukenhaag snoeien dient hooguit 2 keer per jaar genoeid te worden. Het beste is de haag in juli te snoeien, en zo nodig in september nog een keer. Door de haag goed en op tijd te snoeien blijft de haag vol en mooi in vorm.

Voor de rest heeft een Beukenhaag weinig onderhoud nodig.