Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Wanneer en hoe een beukenhaag planten

Wanneer en hoe een beukenhaag planten. Hieronder vind u een stappenplan om een beukenhaag te planten. Dit kan om alle haag producten worden toegepast die met losse wortel worden geplant.

Voor het planten van hagen met kluit kan bijna hetzelfde gedaan worden, Het Net-zak van de kluit mag er omheen blijven zitten, dit is biologisch afbreekbaar, dus zal door de jaren heen natuurlijk wegrotten. Dit is ook om het aanplant proces goed laten lopen, door het vocht bij de wortels te houden.

Stap 1 Verwijder het gras indien dat nodig is.

Stap 2 Zet de schep in de grond en gaan heen en weer om ruimte te maken. zodat de wortel in de sluif past.

Tip Zorg dat er voldoende goede tuinaarde aanwezig is waar hij ingeplant wordt, als dat niet het geval wat 9 van de 10 keer ook zo niet is, graaf dan een sleuf en gooi er voldoende tuinaarde in en omheen.

Zorg ervoor dat de wortels niet boven de grond blijven. Zorg dat de boom / plant diep genoeg geplant wordt. Dat is dus 10 centimeter boven de zak of pot. of wortelgestel En 10 centiemeter onder het maaiveld.

 

Stap 3 gooi tuinaarde tussen en over de wortels.

Zo krijg een snel een mooi resultaat, en het is ook nog een goede gezonde beweging, dus ga zelf aan de slag, mocht je toch nog vragen bel of app ons.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in jouw tuin?

Laat je adviseren over de mogelijkheden en download nu GRATIS ons E-book over erfafscheiding.

Bekende soorten.

Groene beukenhaag

Rode beukenhaag.