Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Blauwe regen kopen

Blauwe regen kopen | is een sierlijke plant voor in je tuin ! Je kunt ze in alle maten hoogte soorten bestellen de blauwe regen. Een blauwe regen is een winterharde plant. Wij leveren kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit laurieren met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Over de blauwe regen.

De blauwe regen is afkomstig uit China en Japan, vandaar ook de benamingen de Chinese blauwe regen en de Japanse blauwe regen. De blauwe regen is een winterharde plant, een sierlijke plant voor in elke tuin. De mooie bloemtrossen geven een bijzondere uitstraling. De bloemtrossen kunnen wel tot 25 cm lang worden. De plant zelf kan wel tot 10 meter hoog groeien. Ook al heet het de blauwe regen, de plant is ook met roze en witte bloemtrossen te verkrijgen. Een blauwe regen moet wel begeleid worden in het groeien. Dit kan je doen door middel van een plantenklem of een gaaspaneel. Ook kan het tegen een pergola of muur aan groeien. Een blauwe regen heeft een voedzame bodem nodig. Gebruik bij het aanplanten verse potgrond om zo de blauwe regen een goeie start te geven. Ook is het verstandig om extra kalium te geven om zo een mooie en sterke plant te vormen.

Blauwe regen bestellen bij Onlinegroen.nl

Het is makkelijk online uitzoeken en te bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. De blauwe regen worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Bezorgen van de blauwe regen.

Het bezorgen van de blauwe regen heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België.

Leveren en bezorgen in elke Provincie.

Blauwe regen bezorgen in provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland Noord Holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.

De blauwe regen planten, wanneer?

De beste periode om een blauwe regen te planten is in het voorjaar.

De blauwe regen snoeien. Voor een mooie blauwe regen vol trossen bloemen is het verstandig om hem twee keer per jaar te snoeien. Anders word het een wirwar van takken. Gebruik een sterke snoei schaar tijdens het snoeien. In juli zijn de zijtakken van de blauwe regen groot geworden. Je kunt de zijtakken in deze maand tot wel 40 cm terugsnoeien. In januari snoei je de zijtakken nog een keer 10 cm terug. Snoeien doe je altijd op een dag dat het niet vriest. Na het snoeien zal hij weer ontzetten mooi gaan bloeien.