Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Winterharde struiken

31 okt. 2019

Winterharde struiken kopen. De meeste struiken zijn winterhard. Ook zo de haagplanten die we in de aanbieding hebben deze maand. Deze haagplanten zijn zeer geschikt voor een haag. Winterharde struiken zijn bestand tegen de vorst en kunnen prima tegen de Nederlandse winters. Er zijn ook winterharde struiken die ook nog eens wintergroen zijn. Winterharde struiken beschermen zichzelf in de winter, door bijvoorbeeld hun bladeren te verliezen en in rust stand te gaan. Doordat ze hun bladeren laten vallen hebben de struiken nagenoeg geen water meer nodig.

Er zijn ook die bloeien. Hiervoor is gelukkig een groot aanbod. Genoeg om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan alle soorten heesters. De bloeiperiode verschilt per struik, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze winterhard zijn en jaarlijks bloeien.

Een heel bekende winterharde struik, die ook nog eens bloeit is de rododendron. Het is een struik die gerust twee meter hoog kan worden. Ook in de breedte kan hij aardig uit groeien als je hem de kans geeft. De rododendron bloeit in het voorjaar en geeft kleurrijke bloemen. Per soort verschilt de kleur.

Meer soorten struiken.

Nog een winterharde struik die je vaak ziet in de Nederlandse tuinen is de hulst. Ook prima geschikt voor een haag. Met de bladeren die prachtig donkergroen kleuren. De bladeren hebben scherp getande randen. In de herfst verschijnen er prachtige rode bessen en in de zomer groeien er witte bloemetjes, mits er niet gesnoeid is.

Ook de glansmispel is een prachtige winterharde struik. Een struik die wel drie meter hoog kan worden. De glansmispel is niet alleen winterhard maar ook nog eens wintergroen. Door de struik niet te snoeien zal hij in mei en juni bloeien met prachtige witte bloemen.

Wij leveren door heel Nederland en België. Dit tegen een vaste laag bezorgtarief.

.