Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Groenblijvende bomen

Groenblijvende bomen kopen. Online groen leveren alle soorten en hoogte, deze zijn ook geschikt voor een kleine tuin. Wij leveren alleen kwaliteit bomen tegen een scherpe prijs.

Met aankoopgarantie op al onze producten. Dus kijk niet verder voor groenblijvende bomen.

Een groenblijvende boom voor in je tuin. Als je aan haagplanten denkt, denk je snel aan de conifeer. maar ook de laurier en de steeneik zijn prima bomen. Ook deze blijven het hele jaar door groen. Een groenblijvende boom geeft structuur in je tuin, in de winter als alles bruin, kaal of verdort is. Wat is er dan mooier dan een groenblijvende boom. Ook kan een groenblijvende boom veel privacy geven in je tuin. En dan ook het hele jaar. Ook is in de winter de groenblijvende boom een prima schuilplek voor de vogels.

Groenblijvende bomen, wanneer planten?

Groenblijvende bomen kunnen het hele jaar door geplant worden, mits het niet sneeuwt of vriest. De beste periode om te planten is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden de groenblijvende bomen in pot geleverd. Plant je een groenblijvende boom in de zomer, wees er dan van bewust dat de groenblijvende boom dagelijks van genoeg water moet worden voorzien, om uitdroging tegen te gaan. Het snoeien van een groenblijvende boom: meestal is het niet nodig om groenblijvende bomen te snoeien. Meestal hoef je alleen de dode takken weg te snoeien of takken die in de weg zitten of een verkeerde kant opgroeien. De uitzondering zijn de leibomen. Deze dienen wel degelijk gesnoeid te worden. Anders zullen ze weer in hun natuurlijke vorm gaan groeien. Dit betekend een recht omhoog groeiende boom.

Groenblijvende bomen bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, Noord Holland, Limburg Flevoland, Zeeland, Brabant, Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen.

Groenblijvende bomen bezorgen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van groenblijvende bomen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Het snoeien van een groenblijvende boom.

Meestal is het niet nodig om groenblijvende bomen te snoeien. Meestal hoef je alleen de dode takken weg te snoeien, takken die in de weg zitten of een verkeerde kant opgroeien. De uitzondering zijn de leibomen. Deze dienen wel degelijk gesnoeid te worden. Anders zullen ze in hun natuurlijke vorm weer gaan groeien. Dit betekend een recht omhoog groeiende boom.