Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Groenblijvende haagplanten Struiken

Groenblijvende haag planten struik soorten voor een groenblijvende tuin afscheiding . Er zijn ook groenblijvende-hagen snelgroeiend zoals Laurier die mooi in de winter haagplanten groenblijvend is.

De bekenste haagplanten groenblijvend hebben wij in een top 5 gezet hieronder. De prijzen verschillen vooral in de hoogte van de haagplanten. Hoe groter de haagplanten hoe duurder ze in prijs zijn.Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

 1. Taxusboom baccata
  -25%
  Taxusboom baccata
  Van € 7,93 voor € 5,95
 2. Coniferen thuja Brabant
  -25%
  Coniferen thuja Brabant
  Van € 7,93 voor € 5,95
 3. Hedera Hibernica
  -20%
  Hedera Hibernica
  Van € 2,44 voor € 1,95
 4. Laurierhaag Rotundifolia
  -25%
  Laurierhaag Rotundifolia
  Van € 5,20 voor € 3,90
 5. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 6. Portugese Laurierhaag
  -25%
  Portugese Laurierhaag
  Van € 4,47 voor € 3,35

Welke groenblijvende haagplant past bij mij ?

Er zitten een aan verschillen in de haagplanten, vooral qua uitstraling en budget. Bepaal welke hoogte je eind doel moet hebben en in hoeveel jaar je dit wil bereiken. Hoe hoger de struik hoe hoger de prijs. Neem nou bijvoorbeeld de laurier, dit is een groenblijvende heg struik het hele jaar, kan goed tegen veel regen maar ook tegen een drogere periode, daarmee maakt het onze voorkeur voor een haagplant. De prijs is ook gunstig in tegenstelling tot de Portugese-laurier, deze is wat minder vol qua bladeren structuur, dus geeft het ook minder snel een dichte en volle haag. De lauier is een best een snelle groeien dus voor snel meer prive in de tuin is deze zeer geschikt. Je kom deze ook beste vaak tegen in nieuwbouw wijken waar vaak nog niet veel groen in de tuinen zijn geplant. En nieuw huis slurp vaak het hele bouw budget al op, en dan is er bijna niks meer over voor de tuin. Toch om echt te genieten van je nieuwe huis is het van belang dat je ook voldoende prive in je huis en tuin maakt.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in jouw tuin?

Laat je adviseren over de mogelijkheden en download nu GRATIS ons E-book over erfafscheiding.

Planten van de groenblijvende haagplanten wanneer?

Groenblijvende haagplanten kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd.

Bent u niet de persoon met groene vingers of heeft u simpelweg tijdgebrek, dan bied Online Groen u de mogelijkheid om de bestelde beplanting in uw tuin planten dit is alleen als het order bedrag boven de 250,- is. Maar ons advies is om het zelf te doen, het is niet heel lastig om de haagplanten te planten. Als er een sleuf van ongeveer 40 cm wordt gemaakt is het vaak al voldoende om de planten erin te zetten. Zorg er wel voor dat er voldoende goede tuinaarde aanwezig is rond de kluit van de struik. Het gaas of net mag gewoon om de kluit blijven zitten, dit is om het vocht bij de wortels te houden, om zo het aanslaan in een nieuwe tuin goed laten te verlopen.

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop.

Groenblijvende haagplanten bezorgen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van groenblijvende haagplanten, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland. Dat is onze vak om de haagplanten en bomen zo mooi mogelijk bij de klant te krijgen. Wij werken met speciale transport bedrijven die hier veel ervaring in hebben, en die er zorgvuldig mee omgaan. Dus onze advies is ga niet voor een paar tientjes slepen met die grote struiken op een kar of in de auto, maar laat ze gewoon lekker bezorgen.

je betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar u in Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 5 werkdagen geleverd.