Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Grote boom kopen

Grote boom kopen tegen een scherpe prijs. Grote bomen zijn bomen die je niet of nauwelijks snoeit en zo een grote hoogte kan bereiken. Een grote boom kan zo een blikvanger in uw tuin worden. Wij hebben een paar grote bomen hieronder beschreven:

De rode Noorse esdoorn: Zonder snoei kan deze boom een hoogte van wel 15 meter krijgen. Daarnaast is het ook nog eens een hele decoratieve boom door zijn prachtige rode bladeren. De plataanboom: Deze boom kan zonder snoei een hoogte van wel 30 meter bereiken. Ook de kruin van een plataan kan een diameter van 8 meter bereiken.

De rode beukenboom: Een prachtige boom met rode glanzende bladeren. De boom kan een hoogte van 40 meter bereiken zonder snoeien.De zomereik: Kan een hoogte van 30 meter bereiken. door zijn omgekeerd eirond blad een prachtige grote boom.

De treurwilg: Een blikvanger in het vroege voorjaar door zijn gele twijgen. De boom kan een hoogte van 25 meter bereiken.

Het planten van een grote boom.

Een grote boom kun je het hele jaar door planten, mits het sneeuwt of vriest. De beste periode is tussen oktober en juni. in de zomer worden grote bomen met pot geleverd.

Een grote boom leveren en bezorgen in elke Provincie. Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland,provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het bezorgen van een grote boom.

Voor het ophalen van een grote boom heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw grote boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.