Laurierkers haag

Laurierkers haag zijn uitermate geschikt om een haag mee te maken. Zie hieronder de Top 4. Doordat de Laurierkers groenblijvend en snelgroeiend is, kan hij uitgroeien tot een ziekte vrije laurierkers haag, met gegarandeerde privacy. We zijn grote kwekerij in alle hoogte laurierkers.

De gewone laurierkers is zeer populair in de Nederlandse tuinen, dat is de rotundifolia die wij in de aanbieding hebben. Een groot plus punt van deze struik is dat hij het hele jaar groen blijft. De bladeren van de laurierkers zijn ovaal en groen van kleur. Is de laurierkers al ouder dan zullen de bladeren ook verkleuren naar een donkerdere kleur. De laurierkers heeft een bruinachtige tot grijzige schors. Ook heeft de laurierkers prachtige bloemen. Deze zijn roomwit van kleur en verspreiden een sterke geur. Een laurierkers als struik zal alleen bloemen vertonen, niet als ze als haag aangeplant worden

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

 1. Taxusboom baccata
  -25%
  Taxusboom baccata
  Van € 13,00 voor € 9,75
 2. Coniferen thuja Brabant
  -25%
  Coniferen thuja Brabant
  Van € 5,27 voor € 3,95
 3. Laurierhaag Rotundifolia
  -25%
  Laurierhaag Rotundifolia
  Van € 5,27 voor € 3,95
 4. Leilaurier
  -40%
  Leilaurier
  Van € 249,92 voor € 149,95

Bij een haag krijgt de laurierkers niet voldoende licht. Snoei je elk jaar of twee keer per jaar de laurierkers dan zal hij ook niet bloeien. Een laurierkers is een snelgroeiende struik. Dit betekend als je het als compacte struik wilt behouden je hem twee keer per jaar moet snoeien. De laurierkers is het hele jaar door te planten. De beste tijd om te planten is tussen Oktober en Juni, maar niet in een periode als het sneeuwt of vriest. Het beste is om de laurierkers in het najaar te planten. In deze periode heeft hij het minste nazorg nodig. Meestal regent het genoeg in het najaar om de laurierkers aan te laten slaan. In het najaar word de laurierkers met kluit geleverd. Hoe kouder het voorjaar is hoe langer de laurierkers met kluit geleverd kunnen worden. In de zomer word de laurierkers met pot geleverd. Dit omdat het vocht bij de kluit te houden. Anders zal de kluit uitdrogen bij het verplanten en planten maar hij is een sterke plant ,die op vele plaatsen en vele soorten grondsoorten geplant kan worden. Als er bij het aanplanten en de eerste maanden na het aanplanten van de laurierkers goed water word gegeven zal hij vrijwel altijd aanslaan. Water is in het eerste jaar heel belangrijk om de laurierkers aan te laten slaan. In de zomer of voorjaar is er een kans dat het te droog is om alleen van de natuur water te krijgen. Geef in deze periode dagelijks water aan de laurierkers om hem van

voldoende water te voorzien. Dit is vooral het eerste jaar heel belangrijk. Bekijk dit per dag. Na een dag met voldoende regen en vochtige grond is het niet nodig nog extra water te geven.

Over de laurierkers kopen.

De gewone laurierkers is een populaire struik in de Nederlandse tuinen. Het is een prachtige groenblijvende struik. Dit betekend dat ook in de winter zijn bladeren behoud. De bladeren zijn ovaal vormig en groen van kleur. Hoe ouder hij is hoe donkerder het blad wordt. De laurierkers heeft een brede en gespreide kroon. De schors is bruinachtig grijs. De bloemen van de laurierkers zijn roomwit van kleur en hebben een sterke geur. De bloemen zie je alleen die als struik geplant wordt. Doordat ze dan genoeg licht krijgen. Bij een haag van laurierkers zul je geen bloemen zien. Ook bij gesnoeide bloeien geen bloemen. De laurierkers is zeer geschikt om een haag mee te maken. Hij zal veel privacy geven in de zomer maar ook in de winter doordat hij zijn bladeren behoud. Ook is het een snelgroeiende struik. Hierdoor is het snel een mooie dichte haag.

Voor een mooie dichte haag heb je bij laurierkers van 1,6 meter hoog drie per strekkende meter nodig om een mooie dichte haag te creëren.

Laurierkers planten wanneer ?

Een laurierkers kun je het hele jaar planten. Het moet alleen niet vriezen of sneeuwen. Het beste is om in het voorjaar of najaar te planten. In deze periode heeft de laurierkers het minste nazorg nodig. Meestal regent het genoeg in het najaar om deze te laten aanslaan. In het najaar en voorjaar wordt de laurierkers met kluit geleverd. Hoe kouder het voorjaar is hoe langer hij met kluit geleverd kunnen worden. In de zomer wordt de laurierkers met pot geleverd. Dit omdat het vocht bij de kluit te houden. Anders zal de kluit uitdrogen bij het verplanten en planten. Een laurierkers is een sterke plant, die op vele plaatsen en vele soorten grondsoorten geplant kan worden. Als er bij het aanplanten en de eerste maanden na het aanplanten goed water word gegeven zal hij vrijwel altijd aanslaan. Water is in het eerste jaar heel belangrijk om de laurierkers aan te laten slaan. In de zomer of voorjaar is er een kans dat het te droog is om alleen van de natuur water te krijgen. Geef in deze periode dagelijks water aan de laurierkers om hem van voldoende water te voorzien. Dit is vooral het eerste jaar heel belangrijk. Bekijk dit per dag. Na een dag met voldoende regen en vochtige grond is het niet nodig nog extra water te geven.

Laurierkers kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd. Het zijn sterke struiken en groeit vrijwel of elke grondsoort. Als er bij het aanplanten en de eerste maanden na het aanplanten van de laurier goed water wordt gegeven zal hij vrijwel altijd aanslaan.

Hoeveel laurierkers per meter voor een mooie haag.

Voor de grote maten laurierkers vanaf de hoogte160cm kan en maximaal 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 160cm hoog kunnen er 2,5 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

De garantie op de struiken.

Bij onlinegroen krijg je gratis op je bestelling garantie. Waarom wij dit doen, wij leveren alleen kwaliteit daarom kunnen wij achter deze keuze staan. Laurierkers kopen kan lekker makkelijk online. De Laurierkers is veel goedkoper als bijvoorbeeld bij een tuincentrum,. Dit komt dat geen geen grote winkel hebben met veel personeel.

Bezorgen van de struiken.

Het bezorgen van laurierkers heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Bij ons hoeft u zelf niet te slepen. Wij hebben een eigen bezorgservice. Net zo makkelijke en lekker voordelig. Wij leveren door heel Nederland tegen een vaste lage prijs.

Wij leveren de Laurierkers in elke provincie. Zoals Provincie Gelderland Utrecht Zuid Holland Noord holland limburg Flevoland Zeeland Brabant Groningen Drenthe Friesland Overijssel.

Bestellen bij onlinegroen.nl

Het bestellen van Laurierkers gaat makkelijk bij onlinegroen. Met een paar klikken kun je een bestelling maken. Het maakt niet uit welke provincie u woont wij leveren door heel Nederland.