Prunus lusitanica kopen

Prunus Lusitanica haag kopen | deze zijn zeer geschikt om meer privacy in je tuin te krijgen doormiddel van een haag !  Doordat ze groenblijvend en veel takken hebben en ook nog grotere bladeren zijn ze zeer geschikt voor een haag. 

Prunus Lusitanica angustifolia boom wordt in de Nederlandse naam Portugese laurier genoemd struiken, wij zijn hierin gespecialiceerd en daarom hebben wij de beste aanbiedingen en prijs van Nederland. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder de Top 3 meest verkochte haagplanten op een rij gezet.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

 1. Taxusboom baccata
  -25%
  Taxusboom baccata
  Van € 13,00 voor € 9,75
 2. Laurierhaag Rotundifolia
  -25%
  Laurierhaag Rotundifolia
  Van € 5,27 voor € 3,95
 3. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 4. Meidoornhaag
  -20%
  Meidoornhaag
  Van € 11,19 voor € 8,95

Over de Prunus Lusitanica .

Onze Prunus Lusitanica haag struiken is van goede kwaliteit en zeer geschikt om als haag aan te planten. Wij leveren alleen A kwaliteit tgen de scherpste prijzen. Wij hebben geen grote gebouwen en dure A locaties met veel personeel, daarom kunnen wij heel scherp leveren. Als je de bestelling plaatst, worden de struiken een dag voor levering uit de grond gehaald. Dit betekent dat je gezonde struiken krijgt. Doordat de Prunus lusitanica wintergroen is, zorgt hij het hele jaar rond voor veel privacy in uw tuin. De Prunus lusitanica is een zeer sterke struik en groeit vrijwel of elke grondsoort. Als er bij het aanplanten en de eerste maanden na het aanplanten van de struiken goed water wordt gegeven zal hij vrijwel altijd aanslaan.

Prunus lusitanica hoeveel per meter ?

Voor de grote maten Prunus lusitanica vanaf de hoogte160cm kan 2.5 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 160cm hoog kunnen er ook 2.5 a 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden. DIt is afhankelijk van wat het gewenste dichtheid is van het moment van het planten. Voor gelijk een dichte haag mogen ze strakker tegen elkaar aangezet worden. Dit is dan wel mooier om geen gaten in de nieuwe haag te hebben.

Prunus Lusitanica Bestellen bij onlinegroen.nl

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, met een aantal klikken zijn ze besteld, dus geen drukke tuincentrum meer of gesleep met de planten, wij leveren overal of je nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en Belgie. Alle Prunus lusitanica struiken kunnen tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen. 

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop.

Bezorgen van de Prunus lusitanica.

Het bezorgen van prunus lusitanica haag heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze  bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Prunus Lusitanica kopen in elke provincie.

Prunus kopen wij leveren in elke procincie, zoals: Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. In alle bovenstaand

Prunus lusitanica planten wanneer ?

Prunus Lusitanica kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. In de winter worden ze met kluit geleverd, dit maakt in deze periode niet uit, in het voorjaar en in d zomer is het heel belangrijk dat ze van voldoende water worden voorzien. In het eerste jaar is dat elke dag de hele zomer door. Zelfs als het heel warm is boven de 30 graden mogen ze in de vroege morgen en late avond water krijgen.

Prunus Lusitanica snoeien.

Prunus lusitanica is makkelijk te snoeien dus onderhouden maar dient goed gesnoeid te worden, zodat de haag mooi en strak in vorm blijft. Als dit niet gebeurd zal de Prunus lusitanica haag al gauw breed uitgroeien. Het fel groene blad geef veel kleur aan de tuin. De Prunus lusitanica heeft geen speciale ondergrond nodig in de tuin, dus hij bijna in elke tuin geplant worden. Het klimaat in ons land is goed geschikt voor de laurierhaag. Hieronder staan een 2 tal laurieren genoemd, de ene is wat kleiner dus meer geschikt voor in een kleine tuin of een stadstuin. 

Prijs Prunus lusitanica 

De prijs van Prunus lusitanica zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de struik geplant worden. De Prunus Lusitanica struik kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De Prunus Lusitanica struik is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.