Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Bonsai boom kopen

Bonsai boom kopen l Een winterharde boom voor buiten. Een bonsai boom is een boom die gekweekt word in een vorm. Een bonsai boom komt oorspronkelijk uit Japan.

Een bonsai boom komt oorspronkelijk uit Japan. Letterlijk vertaald betekend boom in bak. Een bonsai boom word gekweekt. De nog jonge boom word in vorm gebracht en gehouden. Belangrijk is het snoeien van de takken wortels en bladeren. Ook kan het met metaaldraad. Dit word zo aangebracht om de stam en takken om het in gewenste vorm te laten groeien. Bij andere soorten bonsai bomen word de bast van de stam en takken bewerkt. Meestal word de bast van de stam en takken verwijderd waardoor de bonsai een doorleefd uiterlijk krijgt. Soorten bonsai bomen. Meestal word er een winterharde boom gebruikt. Deze kunnen altijd buiten staan. Zet je bonsai bomen toch binnen dan zullen ze verzwakken en uiteindelijk dood gaan. Er zijn verschillende soorten. De ene heeft kleine bladeren en een ander korte naalden.

Bij ons koopt u kwaliteit bomen tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit, met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten. Vraag hier je offerte aan.

 

Bezorging van bonsai bomen.

Een bonsai boom ophalen is toch lastig. Al snel moet u een aanhanger of bus huren. Dit hoeft bij onlinegroen.nl niet. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast bezorg tarief. Het maakt niet uit of u in Groningen of Amsterdam woont. Het bezorgtarief is gelijk met uitzondering van de Waddeneilanden en België.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Verzorging en snoeien van de bonsai bomen.

Een bonsai boom snoeien hoort bij het onderhoud van de bonsai boom. Bij een bonsai boom moet je ingrijpend snoeien. Dit is namelijk heel belangrijk voor de vorm van de bonsai boom. Namelijk krijgt de bonsai zijn kleine formaat en zijn prima verhoudingen door het snoeien van de stam, de takken en de wortels. Het is belangrijk om het bovenste deel van de stam te verwijderen. Hierdoor krijgt de bonsai zijn dikkere stam. De takken kun je helemaal verwijderen of voor een deel weg snoeien. Door de takken goed zichtbaar te laten houden is het van belang om de bladeren of naalden die aan de onderkant van de takken zitten weg te snoeien. Bij sommige naaldbomen groeien de naalden over de hele tak tot aan de stam, snoei ook deze naalden. Het is belangrijk om de snoei van de bonsai boom bij te houden. Doe je dit niet dan zal de bonsai boom zijn vorm verliezen.

Meer soorten

coniferen

laurier