Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Erfafscheiding

Erfafscheiding haag beplanting kopen l Er zijn veel verschillende soorten. Bekende erfafscheidingen met beplanting zijn de beuken, laurier, conifeer of de hedera. Je hebt winterharde en groenblijvende erfafscheidingen. Deze kunt u bij ons kopen tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoopgarantie op al onze producten. Wij kunnen geen garantie geven op uitdroging.

 1. Groene beukenhaag
  -20%
  Groene beukenhaag
  Van € 6,19 voor € 4,95
 2. Taxusboom baccata
  -25%
  Taxusboom baccata
  Van € 7,93 voor € 5,95
 3. Coniferen thuja Brabant
  -25%
  Coniferen thuja Brabant
  Van € 7,93 voor € 5,95
 4. Hedera Hibernica
  -20%
  Hedera Hibernica
  Van € 2,44 voor € 1,95
 5. Glansmispel haag planten
  -25%
  Glansmispel haag planten
  Van € 26,60 voor € 19,95
 6. Laurierhaag Rotundifolia
  -25%
  Laurierhaag Rotundifolia
  Van € 5,20 voor € 3,90
 7. Portugese Laurierhaag
  -25%
  Portugese Laurierhaag
  Van € 4,47 voor € 3,35
 8. Kant en klaar haag hedera
  -10%
  Kant en klaar haag hedera
  Van € 166,61 voor € 149,95
 9. Meidoornhaag
  -20%
  Meidoornhaag
  Van € 9,94 voor € 7,95
 10. Ilex crenata Japanse Hulst
  -20%
  Ilex crenata Japanse Hulst
  Van € 3,06 voor € 2,45

Erfafscheiding is er altijd al geweest. Je kunt natuurlijk voor een stenen muur, schutting of hekwerk kiezen, maar wat is er nu mooier dan een groene erfafscheiding. Er is ontzettend veel keus qua erfafscheiding. Zo is er altijd wel iets wat er bij jullie tuin past. Of het nu strak, modern of juist kleurrijk moet zijn. Een populaire erfafscheiding is toch wel een wintergroene struik of haag. Dit omdat het in de winter ook de privacy aan je tuin geeft.Vaak zie je bij de wintergroene erfafscheiding wel een verkleuring van bladeren, en kan er een korte periode zijn waarin nieuwe bladeren aan de haag komen, dat de haag wat kaler oogt. De conifeer is toch nog wel een van de meeste bekende erfafscheidingen. Coniferen kom je dan ook over heel de wereld tegen. Je ziet ze in tuinen en parken. Het is dan ook een snel groeiende struik die je snel een volle haag geeft.

Erfafscheiding snoeien.

De meeste erfafscheidingen of hagen zijn makkelijk in onderhoud. Snoeien verschilt per soort. Het verschilt dan ook wanneer en hoeveel de hagen gesnoeid moeten worden. De conifeer moet bijvoorbeeld wel flink terug gesnoeid worden omdat het een snel groeiende struik is.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in jouw tuin?

Laat je adviseren over de mogelijkheden en download nu GRATIS ons E-book over erfafscheiding.

Het bezorgen van erfafscheiding.

Het bezorgen van een erfafscheiding beplanting is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger nodig of een grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij uw erfafscheiding vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren voor een vast bedrag door heel Nederland en België. Dus dat scheelt een hoop gesleep en gezeur met een kar. Wij werken met bedrijven die hier veel ervaring mee hebben, dus die weten hoe ze met de erfafscheiding moeten omgaan.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. In alle bovenstaande provincie leveren wij erfafscheiding, in de winter worden ze met kluit geleverd, in de zomer worden er ook erfafscheidingen in pot geleverd. Dit is om het vocht in de zomer bij de kluit te houden, dat de erfafscheidingen niet uitdrogen

Wij leveren alleen kwaliteit erfafscheiding. Onze producten komen van de beste kwekers van Nederland. Wij werken samen met de grootste kwekers die veel ervaring in het stekken en op laten groeien van erfafscheiding hebben.

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop van struiken.