Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Buxus kopen

Buxus kopen | zijn heldergroen van kleur en zeer geschikt voor een haag maar ook voor in een pot voor bij de voordeur. De buxus heeft een eind hoogte van ongeveer anderhalf tot 2 meter. De buxus planten in pot zijn het hele jaar leverbaar. U kunt bij ons ziekte vrij buxus kopen tegen scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Buxus kopen | Buxus zijn er in vele soorten en maten. Er zijn drie soorten, zoals een Buxushaag Buxuspiramide en een Buxusbol. Meestal heldergroen van kleur en geschikt voor een haag, maar ook geschikt voor in een pot bij de voordeur. De buxus heeft een eindhoogte van ongeveer anderhalf tot 2 meter. Wij leveren kwaliteit tegen een normale prijs. De buxus in pot zijn het hele jaar leverbaar. U kunt bij ons ziekte vrije buxus kopen. Dit tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoop garantie op al onze buxus. Het kopen van een buxus. Een buxus is een struik, die geschikt is voor elke tuin. Voor grote of kleine het past er altijd bij.

Ook heeft de buxus maar weinig speciale wensen qua grond, waarin hij geplant kan worden. Het is een prachtig groenblijvende struik. De bladeren van deze struik hebben een prachtig groen, glanzende kleur. Ook is deze struik uitstekend geschikt voor vorm snoei, maar word ook veel gebruikt als haag in de Nederlandse tuinen. De mooie groene struiken, soms in bolvorm, zorgen voor rust in de tuin tussen al die bloeiende planten.

Het planten van een buxus.

Het beste kun je de buxus planten in humusrijke, waterdoorlatende grond planten. Hoeveel buxus per meter? Een mooie volle haag maken. Dit kunt u doen door, bij buxus kleiner dan 60 cm er 5 per strekkende meter te planten. Bij buxus groter dan 60 cm kunt u er 4 per strekkende meter planten. Wanneer een buxus planten? Een buxus kan het hele jaar door geplant worden. De beste periode om te planten is tussen 1 oktober en 1 juni. In de zomer is de kans op uitdroging een stuk groter. Het is dan ook heel belangrijk dat na het planten van een buxus de struikjes, dagelijks van voldoende water worden voorzien. Zolang u met de schep de grond in kunt, kunnen de struikjes geplant worden.

De prijs van de buxus bij onlinegroen.nl.

De prijzen van de buxus zijn bij ons een stuk lager dan in een tuincentrum. Dit komt omdat wij rechtstreeks van de kweker aan de klant leveren. De buxus kan in elke gewenste hoogte geleverd worden. Het bezorgen van de buxus is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij de buxus vakkundig en snel bij je thuis. Buxus kopen en wij bezorgen in heel Nederland zoals deze provincies: Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

De buxus snoeien.

Het beste kunt u de buxus 1 keer per jaar snoeien. Dit kan in elke gewenste vorm. Het beste kunt u snoeien in de maanden maart t/m juli.

Buxus vervanger

Taxus

Laurier

Coniferen