Bloeiende struiken

19 sep. 2019

Bloeiende struiken kopen voor in de tuin. Bloeiende struiken die prima tegen zon kunnen en prachtig bloeien in de zomer. Een mooi voorbeeld van  zo’n bloeiende struik is de Vlinderstruik.

Struiken worden ook wel heesters genoemd. Een plant met houtige takken. Een struik kan om meerdere reden decoratief zijn. Vanwege zijn bladeren, maar veel soorten zijn vooral populair vanwege hun prachtige bloemen. Bloeiende struiken hebben lang niet altijd veel verzorging nodig. En toch geven ze elkaar jaar weer prachtige bloemen.
Je hebt vroeg bloeiende struiken, deze struiken bloeien vanaf april. Je hebt zomerbloeiende struiken, deze bloeien vanaf juni. De laat bloeiende struiken bloeien van augustus. Zo kun je als je goed combineert het hele tuinseizoen genieten van bloeiende struiken. Een voorbeeld van een vroeg bloeiende stuik is de brem. Deze bloeit al vanaf april. Ook is de beverboom en de boerenjasmijn een vroegbloeiende struik.
De zomerbloeiende struiken zijn bijvoorbeeld de vlinderstruik, hortensia of het kornoeltje.
Laat bloeiende struiken zijn bijvoorbeeld het loodkruid of de althaeastruik.

Planten van bloeiende struiken.

Voor het planten van bloeiende struiken, is het belangrijk om naar het soort te kijken wat je gaat planten. De ene bloeiende struik staat het liefst in de zon, de ander een beschut plekje in de schaduw. Bloeiende struiken voor in uw tuin. U kunt ze makkelijk en snel online uitzoeken en bestellen. Wij bieden ze aan tegen een scherpe prijs. Wij leveren alleen struiken van A kwaliteit. Wij kunnen de struiken leveren in alle soorten en maten. Wij hebben niet alleen struiken maar ook bomen en planten. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren de bloeiende struiken  binnen 5 werkdagen bij u thuis.