Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

boerenhortensia kopen

17 dec. 2018

Boerenhortensia kopen en laten bezorgen dit kan heel makkelijk online. De zijn in een aantal hoogte te bestellen.

Wij hebben ook een aantal boerenhortensia in de aanbieding deze maand.

Wilt u een kleurenboots geven aan uw tuin. Dan is de boerenhortensia een prima plant. De boerenhortensia is wel een van de bekendste winterharde tuinplanten. Het is een plant met keurige bloemen, die ook nog eens heel veel water opneemt. Daarom werden ze vroeger veel langs de vochtige muren van de boerderij geplant, zodat deze droog bleven. Hierdoor wel de naam boerenhortensia ‘geboren’. De boerenhortensia is er in vele maten en kleuren. Je hebt ze in de kleuren wit, roze, paars en blauw. De kleur word voornamelijk bepaald door de zuurgraad van de grond. Door juiste bijvoeding blijven de kleuren het mooist.

De hortensia kan prima zo in de tuin geplant worden en uitgroeien tot een grote plant, bijna een struik. Hij kan namelijk wel 3 meter hoog worden. Daarom is het belangrijk om te kijken waar u hem plant. Maar de boerenhortensia is ook zeker geschikt om in een pot te planten voor op, bijvoorbeeld het terras. Een prachtige sierwaarde voor het terras of op het balkon.

Bloeiperiode boerenhortensia ?

De boerenhortensia bloeit van juni tot en met september. Deze bloemen zijn ook zeker geschikt om te drogen en zo te gebruiken in een decoratie stuk voor in het huis. Het wegknippen van de oude bloemen is belangrijk. En ook het enige wat een boerenhortensia nodig heeft. Snoei van de boerenhortensia benadeeld de bloei. Vind je de hortensia te groot worden dan kun je altijd snoeien. Belangrijk is dat je nooit meer dan één derde van de plant wegknipt. Wel moeten alle dode takken verwijderd worden. De groei van een boerenhortensia kan wel geremd worden. Pas dan de wortel snoei toe. Dit wil zeggen dat je met een spade de wortels door steekt. Door dit te doen belemmer je de aanvoer van voeding. Hierdoor zal de boerenhortensia minder snel gaan groeien. De boerenhortensia staat het liefst in de zon of half in de schaduw. Op deze plaats zal de boerenhortensia het mooist bloeien.

De boerenhortensia voor in uw tuin of bloembakken. Dit kunt u online makkelijk uitzoeken en bestellen. Wij bieden ze aan tegen een scherpe prijs. Wij leveren alleen boerenhortensia van A kwaliteit. En dat tegen een scherpe prijs. Wij kunnen ze leveren in alle soorten en maten. Ook kunt u bij ons terecht voor andere soorten hortensia’s. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren de hortensia’s binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Boven de € 200,- bezorgen we gratis door heel Nederland.