Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Bosplantsoen aanplanten

31 dec. 2018

Bosplantsoen aanplanten. Bosplantsoen zijn planten die van nature in Nederland voorkomen. Met bosplantsoen met u denken aan de planten die niet met een kluit of in een pot worden geleverd, maar aan planten die met kale wortels worden geleverd. Vaak worden deze planten per bos geleverd. Zo bos struikjes bestaat meestal uit 25 plantjes of struikjes. Bij bosplantsoen kunt u denken aan de haagbeuk of aan elzen. Het zijn struikjes die geen last hebben van een strenge winter. Vaak worden deze gebruikt voor aanplant van bijvoorbeeld houtwallen, een bos of haag. Het zijn snelgroeiende heesters die meestal weinig onderhoud vragen. Daarnaast is bosplantsoen ook een voedsel en schuil plek voor vogels of andere kleine dieren en insecten. Over het algemeen is bosplantsoen goedkoop in aanschaf, maar zeker wel een sterkt product. Wel is het belangrijk dat ze in voedzame grond komen te staan. Ze zijn een stuk goedkoper omdat ze niet in pot worden geleverd maar direct vanuit de volle grond.

Wanneer bosplantsoen planten.

Bosplantsoen kan geplant worden tussen Oktober en april. De beste maanden zijn wel Oktober of November, behalve als het vriest. Het maakt niet uit als het voor het planten vriest of net na het planten gaat vriezen. In Oktober en November zijn de planten in rust. Voor de meeste hagen geldt dat je 5 struikjes per strekkende meter kunt planten. Dit geeft een mooi dichte haag. Wilt u direct een dichtere of een bredere haag, plant dan een dubbele rij van 10 struikjes. Bij het planten van bosplantsoen moet u altijd rekening houden met enige uitval.

Bosplantsoen aanplanten. Dit kunt u makkelijk online uitzoeken en bestellen. Wij bieden de hagen en planten aan tegen een scherpe prijs. En leveren alleen A kwaliteit producten Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle producten binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Boven de € 200,- bezorgen we gratis door heel Nederland