Groothandel bomen en planten

26 feb. 2019

Groothandel bomen en planten online bestellenOnlinegroen.nl is een webshop voor al uw bomen en planten. De bomen en planten die u bij ons besteld komen rechtstreeks van de kweker. U bent dan bij ons ook verzekerd van verse en gezonde bomen en planten. En dit alles tegen een scherpe prijs.

Voor groen bedrijven hebben wij een zakelijk inlog. Na goedkeuring kun je met korting bestellen. Ook kun je inschrijven voor klussen voor onze klanten.

U mag dan van ons ook kwaliteit bomen en planten verwachten. Wij geven dan ook 2 jaar garantie op al onze bomen en planten. Met uitzondering van uitdroging. Dit valt buiten de garantie.

Er zijn vele soorten bomen. De keuze voor een boom ligt aan het doel wat u voor ogen heeft met uw boom. Ook zijn grote en hoge bomen te koop bij ons. Er zijn verschillende groeivormen. Hier kunt u bekijken welke in jou situatie het beste past.

In de zomer leveren wij de bomen in pot. Ze worden in de zomer in pot geleverd om het vocht bij de kluit te houden, en zo uitdroging van de bomen te voorkomen. In de winter worden de meeste bomen met losse wortel of met kluit geleverd. Voor het aanslaan van de bomen maakt het niet uit hoe ze geleverd worden. Bij het planten in het najaar of in de winter is de nazorg minder belangrijk. Ze hebben dan minder water nodig dan als u ze in de zomer plant. Bij het planten in de zomer is het belangrijk dat de bomen bij geen of bijna geen regen, dagelijks van voldoende water worden voorzien.

Vaak zijn bomen in de winter goedkoper dan in de zomer. Dit omdat ze in de zomer in pot gezet moeten worden.

Planten zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Een plant geeft dan ook kleur aan uw tuin of balkon. En kan uw tuin maken tot een 2e woonkamer. Vaste planten zijn een praktische invulling van uw tuin of balkon.

Wij hebben veel ervaring met het leveren van planten. Wij versturen niets per post maar leveren onze planten via een speciaal bedrijf die ervaring met het leveren van planten heeft.

Planten die veel voorkomen in de Nederlandse tuinen zijn toch wel de hortensia, lavendel of siergrassen.