Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Hoge haag

3 jul. 2019

Hoge haag kopen. Er zijn veel verschillende soorten hagen. Zo heb je hoge en lage, groenblijvende en bladverliezende hagen. Een hoge, wintergroene haag zorgt voor privacy. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten haagplanten. Je kunt kiezen voor een hoge haag die groenblijvend is of een die zijn blad verliest. Een bladverliezende haag verliest in de winter het blad. Er zijn ook hagen, bijvoorbeeld de beukenhaag, bij deze haag blijven de verdorde bruine bladeren, in de winter aan de haag zitten. 

De beste struik om een hoge haag mee te maken in de laurierstruik. Deze zijn deze maand in de aanbieding.

Een haag word vaak gebruikt om een afscheiding te maken. Dit kan om uw tuin heen zijn, hiermee vervult de haag de functie van schutting. Maar een haag kan ook ruimtes in de tuin van elkaar onderscheiden. Zo kunt u tuinkamers vormen. Een haag geeft je tuin structuur. En is een schuilplaats voor heel veel vogels. Een hoge, wintergroene hagen zorgen voor veel privacy. Een traditionele haag is aan alle kanten recht, maar er zijn ook bloeiende hagen, of rond geknipte hagen. Een lang pad met een hoge haag die parallel word geplaats zal extra lang lijken.

Soorten hoge hagen.

Meestal zijn hoge hagen, heesters of coniferen. Deze kunnen ook solitair geplant worden. Een hoge haag verdraagt snoei zeer goed. Door een hoge haag te snoeien, vertakt deze waardoor er een mooie, ondoordringbare haag vormt.

Voor een hoge bladhoudende haag, kunt u kiezen voor een snel groeiende conifeer. Een bekend voorbeeld is de Cupressus lylandii. Deze conifeer kan wel 7 meter hoog worden. Ook een veel gebruikte haagplant voor een hoge haag is de laurier Prunus Rotundifolia. Een beukenhaag is ook veel gebruikte voor een hoge haag. Ze houden hun verdorde bladeren in de winter, hierdoor is de inkijk minimaal in je tuin.

Hoge hagen voor in uw tuin. Deze kunt u online makkelijk en snel uitzoeken en bestellen. Wij bieden hoge hagen aan tegen een scherpe prijs,

Bezorgen van hoge hagen.

Wij leveren alleen hoge hagen van A kwaliteit. En dat tegen een scherpe prijs. Wij kunnen ze leveren in alle soorten en maten. Ook kunt u bij ons terecht lage hagen. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren de hoge hagen binnen 5 werkdagen bij u thuis.