Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

hoge struiken als afscheiding

9 mei 2019

Hoge struiken als afscheiding. Tijden veranderen. Dit zie je ook in de Nederlandse tuinen. Steeds vaker worden er hoge struiken gebruikt als afscheiding. Minder vaak zien we dan ook de schuttingen of bakstenen muren. De behoefte aan steeds meer groen in de tuin word hier mee duidelijk. Een betere wereld begint met meer groen in je tuin.

Er is ontzettend veel keuze in hoge struiken die je voor je afscheiding kunt gebruiken. Veel gebruikte struiken als afscheiding zijn toch we de laurier, conifeer, taxus of een beukenhaag. Al deze soorten bestaan weer uit soorten. De laurier heeft namelijk wel drie soorten. De Portugese, Rotundifolia en de Caucasica. Ook heeft de conifeer meerdere soorten. Namelijk de blauwe, gele, thuja brabant en de thuja smaragd. De taxus heeft twee soorten, de media hickssi en de baccata. De beukenhaag bestaat uit de rode en groene variant. Keuze genoeg. Elk soort heeft zijn eigen kenmerk, voordelen maar ook nadelen. Voor iedereen anders. Een afscheiding die jij mooi vind is smaak gerelateerd. De een verliest zijn bladeren, anderen behouden hun verdorde bladeren in de winter en nog weer anderen blijven het hele jaar groen.

Hoge struiken zijn ideaal als afscheiding. Ze garanderen privacy in je tuin. Kies je voor groenblijvende hoge struiken dan heb je het hele jaar privacy in je tuin. Bij bladverliezende is in de winter wel inkijk in je tuin. Vaak word dan de keuze gemaakt voor de groenblijvende hoge struiken. De meeste mensen willen namelijk het hele jaar een prachtige groene afscheiding en niet tegen een kale afscheiding aan kijken. Ook geeft een groenblijvende afscheiding in de winter kleur aan je tuin. Elk seizoen neemt de afscheiding van hoge struiken een nieuw gedaante aan. Een aankondiging van het verloop van de seizoenen.

De groenblijvende afscheidingen kunnen dan het meest populair zijn maar ook een beukenhaag is een prima alternatief. Hij verliest niet zijn bladeren, maar behoud zijn verdorde bladeren tot het voorjaar. Hij geeft dan niet de volledige privacy in je tuin maar is wel inkijk werend. Z’n verdorde bladeren verliest hij pas wanneer de nieuwe bladeren uitlopen.

Belangrijke bij hoge struiken als afscheiding is de snoei. Zo behoud je een verzorgde haag.

Onlinegroen bied al deze hoge struiken aan. Een ruime keuze voor een prachtige afscheiding. Maak een keus of je een strakke en groen haaf wilt of liever een met prachtige bloemen.

Hoge struiken kunt u makkelijk online bestellen bij onlinegroen. Wij leveren alleen A-kwaliteit hoge struiken. Ook bezorgen wij deze door heel Nederland en België tegen een vast laag bezorgtarief.