Kleine haag planten

12 jun. 2019

Kleine haag planten kopen. In elke tuin passen haag planten. Zo kun je voor kleinere tuinen kiezen voor lage en kleine haagplanten. Klein haag planten kunnen ook prima gebruikt worden voor een erfafscheiding van voortuinen. Ook kan je klein haag planten prima gebruiken als omlijsting van een vak met beplanting. Hiervoor kun je kiezen voor de buxus maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de Chinese Hulst. De Chinese Hulst is een prima klein haagplant voor langs borders. Het geeft een formele stijl.

Door klein haag planten kun je ook kleinere tuinen prachtig inrichten. Niet alleen de buxus is hier geschikt voor. Je kunt ook denken aan de taxus en de laurier otto. Deze haag planten zijn ook uitermate geschikt voor kleine hagen. Ook kun je kiezen voor struiken die niet het hele jaar groen blijven. De bruidsbloem of de vlinderstruik zijn ook prachtige klein haag planten. ze geven een prachtig kleurenspel aan je haag.

Klein haag planten zie je niet alleen in tuinen maar kunnen ook prima gebruikt worden in plantsoenen of langs wegen.

Het hele jaar planten.

Alle kleine haag planten komen direct van de kwekerij. Kleien haagplanten kun je het hele jaar door planten. Meestal worden de kleine haag planten tussen november en april geleverd met losse wortel of kluit. In deze periode zijn ze voordeliger. In de zomerperiode worden ze in pot geleverd, dit om uitdroging tegen te gaan.

Bij onlinegroen.nl kun je verschillende klein haag planten bestellen. Makkelijk en snel online. Ook bezorgen wij tegen een vast tarief bij je thuis.