Lage erfafscheiding

8 nov. 2019

Lage erfafscheiding kopen. Er zijn meerdere populaire hagen die gebruikt worden als erfafscheiding. Je kunt denken aan de laurier, coniferen, beukenhaag of de hedera. Naast deze populaire vormen van erfafscheiding zijn er nog meer mogelijkheden. Je kunt ook denken aan klimop of de buxus.

Door een juiste erfafscheiding te kiezen, creëert u privacy in uw tuin. Tegelijk moet u kijken welke erfafscheiding bij uw stijl en of smaak past.

Een groene erfafscheiding straalt rust en ruimte uit. Een nadeel van een groene erfafscheiding is dat u het goed moet bijhouden. Het moet gesnoeid worden om hem laag te houden. Voordeel van een groene erfafscheiding is dat u het op elk gewenste hoogte kunt snoeien.

Reden of haag laag te houden.

Er kunnen verschillende reden zijn om uw erfafscheiding laag te willen houden. Ook kunt u met lage hagen in uw tuin vakken creëren, of afscheidingen. Hier zijn de beukenhagen uitermate geschikt voor.

Voordeel van de laurier en de conifeer hagen is dat ze het hele jaar groen blijven. Ze houden hun groen bladeren en creëren hierdoor het hele jaar privacy in uw tuin.

De beukenhaag geeft ook minimale doorkijk, hij behoud namelijk zijn verdorde bladeren tot er nieuwe gaat groeien.

Door ze een aantal keer per jaar te snoeien kunt u deze hagen prima laag houden. De hagen zijn in alle maten te bestellen. Deze maand zijn er ook lage erfafscheidingen in de aanbieding. U krijgt een mooie korting op prachtige hagen. Boven de €200 euro word het zelfs gratis naar u toe verzonden.

Wij leveren alleen kwaliteit hagen en dat tegen scherpe prijzen.