meerstammige bomen

16 jan. 2019

Meerstammige bomen kopen voor in uw tuin. Steeds vaker word er gekozen voor deze bomen. Zelfs tuinontwerpers en hoveniers gaan de meerstammige bomen steeds meer waarderen. Steeds meer word het een trend. De traditionele boom, een rechte stam en een kroon op minimaal 2 meter, is eigenlijk niet heel natuurlijk. Kijk maar eens naar de vrije natuur. Veel bomen vertakken al veel lager. Toch zullen deze traditionele bomen nooit uit het beeld verdwijnen. En gekweekt blijven. Je kunt langs een straat of fietspad niet te lage bomen hebben. Je moet er onder door kunnen. Een meerstammige boom is een karakter volle boom. Een meerstammige boom is uitermate geschikt om als solitair geplant te worden in de tuin. Ze vormen een bijzondere sfeer door hun open structuur en vaak grillige stammen. Daarnaast zorgen ze voor een speels maar ook natuurlijk effect in de tuin.

Een meerstammige boom heeft meer een natuurlijke vorm. Een meerstammige boom is bij opkweek, al zo gesnoeid dat er direct uit de grond meerder stammen ontstaan. De kroon van meerstammige bomen is meestal vaasvormig. Begint smal en hoe verder naar boven hoe breder het word. Meestal hebben meerstammige bomen meer bladmassa dan een gewone boom. Hij geeft daardoor ook meer schaduw. Hij kan dan ook als ‘parasol’ gebruikt worden in uw tuin. Het bladerdek zit laag en daardoor kunt u er een heerlijk plekje onder maken. De meerstammige bomen blijven ook laag. Hierdoor ook geschikt voor middelgrote of kleinere tuinen. De boom is daarnaast ook makkelijk te snoeien.

Er zijn meerdere soorten meerstammige bomen. Het ene soort heeft prachtige herfstkleuren en andere soorten een slanke vorm met prachtige witte bast. Het ene soort bloeit wel de andere niet. Voor welk soort u kiest ligt aan uw persoonlijke smaak en wensen voor uw tuin. Kies wat het best bij u smaak en tuin past. Een strakke en moderne tuin of kiest u liever voor een levendige tuin.

Meerstammige bomen kopen.

Wij, onlinegroen.nl heeft vele soorten meerstammige bomen. Alle soorten meerstammige bomen die wij verkopen kunt u vinden op de website. Het online bestellen kan snel en makkelijk. Meerstammige bomen kunt u makkelijk en online uitzoeken bij onlinegroen.nl. Het online bestellen van meerstammige bomen wijst vanzelf. Onlinegroen.nl levert alleen A kwaliteit bomen, tegen scherpe prijzen. Wij kunnen alle meerstammige bomen leveren in alle soorten en maten. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alles binnen 5 werkdagen bij u thuis.