Schaduw struiken

4 okt. 2018

Schaduw struiken kopen. Veel mensen denken dat planten in de schaduw niet of minder goed groeien. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Er zijn genoeg voorbeelden van mooie schaduwtuinen die het tegendeel bewijzen. Een aantal hiervan zullen wij uitlichten. Een geschikte schaduwplanten zijn bijvoorbeeld de hortensia of rhododendron. Dit zijn ook direct de bekendste schaduwplanten. Ze hebben ook nog eens bloemen, die in de zomer de mooiste kleuren geven. Deze planten kunnen wel 4 maanden per jaar bloeien. De wat minder bekende bloeiende planten, maar zeker niet minder mooie zijn bijvoorbeeld de ooievaarsbek of helleborus.

Ook zijn er struiken, snelgroeiende, voor de schaduw te koop.

Dit kan een haag plant zijn. Veel voorkomende soorten zijn toch wel de taxus en de buxus. Ook zijn er nog wintergroene schaduwplanten. Ook in de winter wil je dat je tuin geen kale bedoening word. Daarom zijn de wintergroene schaduw planten aan te raden. Bijvoorbeeld een siergras of varens. Bekijk ook een onze aanbieding van haagplanten, we hebben nu 25 % korting.

Een schaduwrijke tuin hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Er zijn genoeg opties voor deze tuin. Zelf prachtige bloeiende planten voor in de schaduw.

Schaduw struiken kunnen het hele jaar door geplant worden. Beste tijd om te planten is tussen Oktober en Juni. Het is niet moeilijk, iedereen kan een schaduw struik planten.

Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle schaduw struiken binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Wij kunnen alle schaduwstruiken leveren. Wij leveren alleen A kwaliteit.