Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Snelgroeiende haag

21 jun. 2019

Snelgroeiende haag kopen. Er zijn meerdere mogelijkheden voor een snelgroeiende haag. Je hebt ze die blad houdend zijn, groenblijvend of winterhard zijn. Een bekende snelgroeiende haag, is toch wel de laurier. Deze groeit extreem snel. De laurier kan wel 50 cm per jaar groeien. Een bekende snelgroeiende haag, die blad houdend is, is toch wel de beukenhaag. De beukenhaag is ook nog eens een goedkope haag. In vergelijking met de andere haagplanten. Je hebt ook nog gewoon gemiddeld groeiende hagen.

Een haagplanten groeien op verschillende tempo’s. De groei ligt niet alleen aan het soort haagplant. Dit ligt ook aan de temperatuur en de hoeveelheid neerslag. Snelgroeiende hagen vereisen een ander soort verzorging dan langzaam groeiende soorten. Ze moeten vaker gesnoeid worden, om ze in toom te kunnen houden. Snoeit u ze niet regelmatig, dan zal de haag als snel zijn vorm verliezen en verwilderen. Nog twee voorbeelden van bekende snelgroeiende haagplant zijn de liguster en de thuja. De ligusterhaag planten groeien snel uit tot een dichte haag en geeft een vriendelijke uitstraling. Deze vriendelijke uitstraling hebben ze te danken aan hun prachtig glanzende bladeren. De meeste ligusterhagen behouden hun bladeren in de winter. Alleen bij strenge vorst is de kans groot dat hij zijn bladeren verliezen.

De coniferen thuja.

De thuja is gegarandeerd wintergroene haagplant. Die ook wintervast is. Het is dan ook een conifeer. Deze planten kunnen zo’n dertig centimeter per jaar groeien. Ook bij deze plant is snoeien absoluut noodzakelijk. Anders zal hij binnen een paar jaar een ware reus zijn in uw tuin. Te rigoureus moet er niet gesnoeid worden. Dit zorg er alleen maar voor dat er in de plant lelijke gaten ontstaan. De thuja kan prima in de schaduw geplant worden. Voor alle snelgroeiende haagplanten geld dat snoeien absoluut geen moeite hoeft te kosten. Het is belangrijk dat er twee keer per jaar word gesnoeid. Het liefst een keer in het najaar en een keer in het voorjaar. Online kunt u bij ons de snelgroeiende haagplanten bestellen. Wij bieden ze aan tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren de snelgroeiende haagplanten binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Boven de € 100,- bezorgen we gratis door heel Nederland.

Wij kunnen alle snelgroeiende hagen leveren. Wij leveren alleen A kwaliteit.