Struikhortensia kopen

14 jan. 2019

Struikhortensia kopen voor in uw tuin. De struikhortensia kom je veel tegen in de Nederlandse tuinen. Hij past namelijk net zo goed in een kleurrijke als in een strakke tuin. Ook kunnen ze prima in potten geplant worden. De hortensia staat symboliek voor dankbaarheid, gratie en schoonheid. Door zijn prachtige en uitbundige bloemen hoeveelheid straalt hij ook overvloed uit. De toch ook wel robuuste bloemen van de struikhortensia kunnen wel een doorsnee hebben van 25 cm. Het is een natuurlijke sfeermaker.

De struikhortensia is een sterke plant die kan bloeien van het voorjaar tot diep in het najaar. De struikhortensia heb je in vele kleuren. Je hebt de struikhortensia met rode, roze, paarse, witte, groene en blauwe bloemen. Door de zuurgraad van de grond kan de struikhortensia een andere kleur bloem gaan geven. In de herfst heb je de zogenaamde doorgekleurde bloemen. Dan hebben de bloemen een groene, rode of bruine tint. Al deze kleuren van hortensia symboliseren of de liefde, harmonie of vrede. Snoei beïnvloed de bloei niet. Knip de bloemschermen pas in het voorjaar eraf!

Vorm struikhortensia.

Ook qua vorm is de struikhortensia niet saai. Er zijn struikhortensia’s die enkel bloemig zijn, maar er zijn ook dubbelbloemige soorten. Dan heb je nog de bolvormige en de struikhortensia’s met kleine bloemetjes in het midden en grote bloemblaadjes aan de rand. Als laatste heb je dan ook nog de struikhortensia met pluimen. Elk soort struikhortensia heeft zo zijn voorkeur waar hij groeit. Zo heb je struikhortensia’s die het liefst in de zon staan maar ook die liever half zon hebben of zelfs schaduw. Bekijk dit voor je tot het aanschaffen over gaat. Zorg altijd voor een goed doorlatende -pot- grond.

Struikhortensia’s verdampen heel veel water. Voorzie ze daarom in droge periodes van voldoende water!

Er is veel keus in struikhortensia’s. Kies wat het beste bij u en uw tuin past. Een struikhortensia past in elke tuin, maar welke vorm u kiest ligt aan uw persoonlijke smaak. Struikhortensia’s kunt u makkelijk en online uitzoeken bij onlinegroen.nl. Het bestellen van struikhortensia’s wijst vanzelf. Onlinegroen.nl bied alleen A kwaliteit struikhortensia’s aan. En dit tegen een scherpe prijs.

Bezorgen van struikhortensia.

Wij leveren struikhortensia’s in alle soorten en maten. Dit bezorgen wij door heel Nederland. Dit voor een vast bezorgtarief, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren binnen 5 werkdagen!