Groene afscheiding 5 goedkope voorbeelden

11 mrt. 2019

Groene erfafscheiding? Hier vind u de top 5 voor groene goedkope afscheiding dus een mooie oplossing voor natuurlijke erfafscheiding.

Ten eerste moet het budget en wensen bedacht worden. U weet een beetje wat u wilt besteden aan de groene erfafscheiding. Er zijn een aantal goedkope optie's maar sluit dit ook naar u wensen aan.

Wil u een groenblijvende erfafscheiding, en de hoogte is ook van zeer belang van het budget. Vind u het geen probleem om wat langer te wachten voordat u een hogere haag heeft, dat kunt u makkelijk voor een kleinere maat kiezen.

Hieronder staat de top van meeste voorkomende hagen.

De beukenhaag is meestal de goedkoopste optie.

1. Beukenhaag

2. Taxushaag

3. Hedera klimop

4. Laurier ( Meest verkocht )

5. Coniferen

Bestellen

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren en inplanten ook door heel Nederland. Alle hagen kunnen tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen. Goedkoopste bezorging van nederland.

Wij snappen dat een haag een groot bedrag is daarom geven wij zekerheid.

Bezorgen van de hagen

Het bezorgen van de groene erfafscheiding heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze eigen bezorgservice leveren wij de struiken voor een erfafscheding vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.Wij leveren door heel Nederland tegen vaste verzendkosten.