Hoge laurier kopen

6 aug. 2016

Hoge-laurier rotundifolia om meer privacy te krijgen in je tuin, online alle soorten kopen?

Wij bezorgen en planten de hoge laurier door heel Nederland Dit zijn dan ook de beste planten voor snel en mooie groenblijvende erfafscheiding. Als je een bestelling plaatst worden de hoge laurier rotundifolia met kluit pas uit de grond gehaald. Dit betekend dat je altijd goede hoge laurier struiken voor een haag krijgt.

Hoeveel laurier per meter en wanneer ?

De hoge laurier struik kunnen het hele jaar geplant worden mits het niet vriest. In de zomer worden ze in pot geleverd.

Hoeveel laurier pet meter hangt af van de hoogte, vanaf de hoogte160cm kan 2 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 160cm hoog kunnen er 2,5 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Snoeien

Om de laurier mooi in haagvorm te houden, snoei dan minimaal 1 keer per jaar bij voorkeur in het najaar. Het is is om de laurier met een knipschaar te snoeien.

Hoge laurier planten.

Heeft u niet de juiste materialen of niet de tijd voor het inplanten? Wij doen het graag en vakkundig en nemen alle ongemakken bij u weg. U kunt deze boom door ons in laten planten. Klik hier op inplantservice voor meer informatie.

Bezorgen

Het bezorgen van de hoge laurier is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij laurier struiken vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Deze maand hebben wij ook gratis bezorging.

Is deze laurier niet wat je zoekt, hier vind je een overzicht van alle laurier die wij aanbieden.