Bladhoudende struiken

6 mei 2019

Bladhoudende struiken zijn het hele jaar vol met bladeren. Bladhoudende struiken zijn dan ook ideaal voor in de tuin. Ze geven het hele jaar een stralend uiterlijk. Elk seizoen geven ze weer een prachtig stralende tuin.

Een bladhoudende struik is eigenlijk een onmisbare schakel in alle tuinen. Het voordeel van bladhoudende struiken is, dat ze het hele jaar hun bladeren vast houden. Zo geven ze zelf in de winter beschutting in je tuin. De verdorde bladeren van bijvoorbeeld de beukenhaag verdwijnen pas als het nieuwe blad gevorm is. Hierdoor is er nagenoeg in geen enkel moment dat het een kale struik of haag word. En toch geeft de haag elkaar weer nieuwe fris groene kleur aan je struiken. De laurier is ook een bekende en veel geplante bladhoudende struik. Het is een sterke struik waarmee je een prachtige haag om je tuin mee kunt creëren. De laurier blijft het hele jaar door groen. Hij behoud namelijk het hele jaar zijn bladeren in zijn prachtige groene kleuren.

Een nog veel voorkomende bladhoudende struik is de conifeer. Eigenlijk behoud hij niet zijn bladeren maar zijn naalden. Het is een prima bladhoudende struik om te gebruiken voor een haag. Zowel hoog als laag. Als omheining of om vakken in je tuin mee te creëren.

Onlinegroen staat voor kwaliteit, wij leveren dus alleen kwaliteit bladhoudende struiken. Zo kunt u lang van u struiken genieten.

Ook worden al onze bladhoudende struiken door heel Nederland en Beglië geleverd. Dit voor een vast en laag bezorgtarief.