Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Coniferen kopen Twente

25 feb. 2020

Coniferen kopen TwenteEr zijn ontzettend veel soorten coniferen. De twee meeste bekende soorten zijn toch wel de Thuja occidentalis ‘Brabant’ en de Thuja occidentalis ‘Smaragd’. Dit zijn ook de twee meest verkochte soorten coniferen. Coniferen hebben veel voordelen. Zo zijn ze winterhard hierdoor kunnen ze de winterse temperaturen prima verdragen. Ook zijn ze groenblijvend, hierdoor heeft u geen naalden die uitvallen. Ook zijn ze snelgroeiend. Ze groeien vaak wel 30 tot 40 cm per jaar. Hierdoor heb je al vrij snel een dichte haag. Verder zijn ze niet veel eisend als het om de grond gaat waarin ze groeien. Daardoor kunnen ze vrij snel aarden. Het grote verschil tussen de twee soorten coniferen is de kleur. De Thuja Brabant is licht groen van kleur en de Thuja Smaragd is heel donkergroen van kleur.

Thuja Brabant in Twente

De Thuja Brabant is prima geschikt om een dichte haag mee te creëren, maar kan ook prima afzonderlijk geplaatst worden. Hij groeit snel. Hij kan wel 30 tot 40 centimeter per jaar groeien. Na 10 jaar kan hij zijn maximale hoogte bereiken. Dit zal zo’n 5 á 6 meter zijn. De Thuja Smaragd is een smallere conifeer. Hij heeft een smalle opgaande groei, die heel compact is. Hierdoor is hij prima te gebruiken voor een haag. Ook is dit soort een redelijk snelle groeier. Hij kan 25 tot 30 centimeter per jaar groeien. Hij kan prima in de volle zon groeien maar ook half schaduw verdraagt hij prima.

Andere soorten Coniferen leveren in Twente.

Andere soorten conifeer die iets minder bekend is, is de Columnaris. Deze conifeer is lichtblauw van kleur. In de winter verkleurd hij naar donkerblauw. Het is een kegelvormige conifeer. Ook met deze conifeer kun je prima een haag maken. Alleen zullen deze niet in elkaar groeien, maar zullen ze afzonderlijk blijven groeien. Ook dit is een snelgroeiende conifeer. Hij groeit zo’n 30 tot 40 centimeter per jaar. Hij is eenvoudig te snoeien. Wij verkopen goedkope en kwaliteit coniferen in Twente. In onze webshop kunt u al onze coniferen vinden.