Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Haag 1 meter hoog

8 jun. 2019

Haag 1 meter hoogSoms wil je gewoon een lage haag. Niet hoger dan 1 meter. En dat deze haag ook laag blijft. Een lage haag is in principe laag te houden door hem te snoeien. Niet elk soort haag is hier geschikt voor. Ook zit er nog verschil in groenblijvende, blad houdende en blad verliezende hagen.

Een bekende struik voor een laag blijvende haag is toch wel de buxus of de buxus vervanger. Een groenblijvende en winterharde struik. Het is een struik die zich makkelijk in elk gewenst model laten snoeien. Ondanks dat de haag laag blijft, bied hij wel een compacte dichtheid door zijn vele kleine blaadjes die heel dicht op elkaar groeien. Het is een langzame groeier die prima op hoogte is te houden.

Nog meer hagen van een meter hoog.

Ook een veel gebruikte haag van een meter hoog kan is de hulst. Ook een groenblijvende haag die prima laag kan blijven. De bladeren van de hulst zijn leerachtig en puntig. Ook hebben de bladeren scherpe tandjes. De hulst is ook een langzame groeier die prima op 1 meter hoogte gehouden kan worden als de snoei bij gehouden word. Ook groeit hij niet te breed. Ook is de hulst nog een heel populair bij de vogels.

Verder kun je ook nog kiezen voor een beukenhaag. Een beukenhaag is geen groenblijvende haag. Maar behoud wel zijn verdorde bladeren. Door de snoei bij te houden is hij ook prima op 1 meter hoogte te houden.

Al deze 1 meter hoge hagen zijn makkelijk en snel online te bestellen bij onlinegroen.nl.

Wij leveren alleen A – kwaliteit struiken, deze leveren wij voor een vast en laag bezorg tarief door heel Nederland.