Haagelementen

8 nov. 2019

Haagelementen zijn ideaal om directe een volgroeide haag te planten. Je hoeft er niet jarenlang op te wachten. Haagelementen ook wel kant-en-klare hagen genoemd, zijn direct een mooie volle haag op de gewenste hoogte. Je hebt direct privacy en beschutting in je tuin. Elk haagelement moet nog wel in elkaar groeien. Dit gaat vrij snel en zal niet opvallen.

Er zijn vele soorten haagelementen. Je hebt ze van de hedera, beukenhaag, taxus en de liguster. De haagelementen zijn al prachtig in model gesnoeid. Om ze mooi in model te houden, is het van belang dat je ze 1 of zelfs 2 keer per jaar bij snoeit.

Het planten van de haagelementen.

Haagelementen zijn makkelijk te planten. Je zet ze direct naast elkaar in de grond. Haagelementen kunnen het hele jaar door geplant worden. Bij te hoge temperaturen word dit afgeraden. Je moet ze dan elke dag twee keer water geven om het aanslaan te verbeteren en dan nog is er een kans dat ze verdrogen. De beste tijden om haagelementen te planten is tussen Oktober en Juni. Bij extreme vorst word het ook afgeraden om te gaan planten. Het is altijd van belang dat de haagelementen na het planten van voldoende water worden voorzien.

Als onze haagelementen zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn met de beste zorg gekweekt. Al onze A – kwaliteit haagelementen zijn online te bestellen bij onlingroen.nl.

Kenmerken haag.

Elk soort heeft zijn eigen kenmerken. Het is dan ook smaak afhankelijk voor wel soort u kiest. Wij bezorgen alle haagelementen tegen een vast en laag bezorgtarief door heel Nederland en België.