Hegje

18 mrt. 2019

Hegje kopen voor langs de tuin. Alle soorten en maten. Er zijn vele soorten hegjes. Onlinegroen.nl heeft dan ook een groot aanbod in hegjes. Er zijn kant en klare hagen, buxus, coniferen of taxus. Het ene soort is wintergroen, dit betekend dat ze zowel zomer als winter hun bladeren behouden en zo dus het hele jaar uw tuin voor zien van een groene heg, of de blad verliezende hegjes. Deze verliezen hun bladeren in de winter. En geven dan meer doorkijk. Ook kun je kiezen voor een heg die meer kleur geeft aan je tuin. Je kunt dan kiezen voor de glansmispel. Deze kleur rood en groen.

Wat voor afscheiding wilt u in uw tuin? Laat je inspireren. Er is namelijk ontzettend veel keus. Van hoog tot laag, van de brede tot smalle hagen. Een wintergroene heg laat jou het hele jaar genieten van een dichte haag. Een hele bekende heg is toch wel de beuk. Een voordeel is dat het een sterke struik is, die heel oud kan worden. Ook is de laurier een bekende maar ook een hele populaire struik. Ze zijn dan ook wintergroen en ook nog eens een super sterke struik. Temperaturen tot ver onder het vriespunt kan deze struik weer staan.

In bijna elke tuin in Nederland komen wel hagen voor. Vaak is de heg een afscheiding van je tuin. Om zo privacy in uw tuin te creëren. Maar ook in de tuin zelf kun je veel doen met een heg. Je kunt er ook een border van maken in uw tuin.