Lage struiken

18 jan. 2019

Lage struiken kopen voor in uw tuin. Lage struiken zijn ideaal voor een haag of om mooie vlakken op te vullen. Je kunt lage struiken zien als de ruggengraat van een tuin. Vooral de groenblijvende lage struiken geven in de winter een prachtig gevulde tuin en geven dan zelfs nog een beetje kleur aan de verder verdord uitziende tuin. Met hun groen steken deze lage struiken prachtig af. Er zijn ook lage struiken die zelfs bessen dragen.

Lage struiken die ook nog eens groenblijvend zijn geven privacy en vormen een schuilplek voor vogels. Er zijn ontzettend veel soorten lage struiken. Je kunt denken aan de buxus, taxus, beuken en conifeer. Lage struiken worden ook wel heesters genoemd. De meeste lage struiken vertakken in meerdere houtige twijgen. Meestal laag aan of in de grond. Om lage struikjes laag te houden is het van belang dat de snoei goed bij gehouden word. Als zijn ze laag bij planting ze kunnen toch groot uitgroeien als de snoei niet word bij gehouden. Door snoei blijven ze laag en blijven ze geschikt voor een lage haag of voor in een kleinere tuin.

Lage struiken kun je ook in vele vormen snoeien.

Je kunt er bollen van maken bijvoorbeeld. Hiervoor zijn de buxus en de conifeer uitermate geschikt voor. Ook is het mogelijk om van lage struiken een lage haag te maken. Zo kunt u, u eigen terrein afbakenen, border of vakken mee maken. Het meeste word er ook gekozen voor wintergroene lage struiken. Ook heb je nog de blad houdende lage struiken. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan een beukenhaag. Deze behoud zijn verdorde bladeren tot er weer nieuwe bladeren komen in de zomer. Er is keus genoeg voor lage struiken.

Zo kiest u precies wat bij u past. Een strakke, moderne lage struik of juist meer een levendige lage struik. Dit alles heeft te maken met u persoonlijke smaak. Een lage struik kun u makkelijk en online uitzoeken bij onlinegroen.nl. Het bestellen van lage struiken wijst vanzelf.

Onlinegroen.nl bied kwaliteit lage struiken aan, tegen een scherpe prijs. Wij leveren alleen A kwaliteit lage struiken. Wij kunnen lage struiken leveren in alle soorten en maten.

Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle lage struiken binnen 5 werkdagen bij u thuis.