Landschapshaag

3 jul. 2019

Landschapshaag is voorr de tuin en wil je deze laten omheinen door een haag? Er zijn ontzettend veel soorten hagen waar je dit mee kan realiseren. Zo kun je kiezen voor een indrukwekkende en unieke landschapshaag. Bij gebruik van bijvoorbeeld de vlierbes of de meidoorn, ook wel de inheemse soorten genoemd laat u de haag op gaan in het landschap.

Een haag word al gebruikt sinds mensen zich kunnen herinneren. Vaak gebruikt als omheining of als afscheiding. Zo heb je meerdere soorten landschapshagen. Je kunt denken aan de liguster en de beukenhaag. Vaak word er gekozen voor één soort struik om de haag mee te creëren. Maar een landschapshaag kan ook prima uit meerdere soorten struiken bestaan.

Door landschapshagen niet frequent te snoeien zullen ze prachtig bloemen en nog meer bessen opleveren. Hierdoor zijn ze voor de natuur van nog grotere waarde.

Meestal gebruik je voor een landschapshaag per strekkende meter vier struikjes. Voor een dichtere en volle haag kun je bij beukenhaag een dubbele rij planten. Ook is het aan te raden om direct te snoeien naar het planten. Hierdoor zal de landschapshaag ook dichter groeien. Snoei zowel de zij als de bovenkanten. Dit stimuleert de vertakking.

Bezorgen van de haag.

Voor alle soorten landschapshagen kijk op onze website. Hier kunt u makkelijk en snel alles online bestellen. Wij, onlinegroen leveren alleen A-kwaliteit struiken.

Al onze landschapshagen worden binnen 5 werkdagen geleverd, dit voor een vast – laag bezorgtarief.