Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Hoge hagen

4 jul. 2019

Hoge hagen worden vaak gebruikt als vervanging voor een schutting. Een haag is vaak een natuurlijke erfafscheiding. Voor een erfafscheiding is het vaak wel prettig om hoge hagen te gebruiken. Er is niets zo fijn om vrij in je eigen tuin te kunnen zijn en mensen niet zomaar je tuin in kijken. Een hoge haag geeft veel meer privacy dan een lage haag.

Hoge hagen worden dan ook bijna altijd gebruik om inkijk tegen te gaan in je tuin. Geschikte struiken om een hoge haag te maken zijn toch wel de coniferen, taxus, laurier of de hedera. Dit zijn allemaal geschikte struiken om de nieuwsgierige blikken te weren. Deze struiken kunnen namelijk meters hoog worden als je ze niet snoeit. Ook groeien ze niet alleen de hoogte in maar zij het ook struiken die heel dicht groeien. Al deze struiken zijn prachtige dichte hoge hagen, en dit het hele jaar door.

Soorten hoge hagen.

Een conifeer, taxus en laurier zie je dan ook heel vaak gebruikt worden voor een hoge haag. Ze zijn ontzettend populair. Dit omdat deze hagen vrij smal gehouden kunnen worden. Voor een brede en hoge haag kun je kiezen voor de rhododendron. Een rhododendron is ook wintergroen maar groeit ook ontzettend snel in de breedte.

Hoge hagen zijn bij onlinegroen.nl voldoende te krijgen. Wij verkopen meerdere soorten.

Wij leveren alleen A-kwaliteit hoge hagen. Wij bezorgen dit door heel Nederland en België. Voor een vast – laag bezorgtarief.