Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Hoge smalle struiken

10 mrt. 2020

Hoge smalle struiken taxus die meer prive in de tuin brengen om inkijk tegen te gaan van de buren.Taxus is een smalle hoge struik. Om een haag om uw tuin te planten, heeft dit soms de voorkeur om smalle maar toch hoge struiken te planten.

Een haag wordt in de meeste gevallen gebruikt om een afscheiding te maken. Een hoge smalle haag beschermd u tuin tegen blikken van buitenaf. Het geeft privacy in je tuin. Om het hele jaar beschermd te zitten tegen inkijk kun je ook nog kiezen voor een hoge smalle wintergroene haag.

Door een hoge smalle haag zoals taxus te planten houd u meer ruimte in uw tuin. Dit is vooral bij de wat kleinere tuinen ideaal. Een smalle haag oogt veel minder zwaar dan een brede haag.

Voor een hoge smalle haag kun je kiezen voor de hedera, taxus of de klimophaag. Ook zijn er coniferen soorten die prima smal te houden zijn. Voor de klimop en de coniferen geldt dat je ze wel minimaal twee keer per jaar zult moeten snoeien. Dit om het mooiste resultaat te bereiken. Een coniferen haag blijft ook in de winter prachtig groen. Zo houd u het hele jaar door een mooie hoge smalle heg die ook nog eens groen blijft. En zo de inkijk ook in de winter tegen houd. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de laurierkers.

Hier mee kun je ook een prima smalle haag maken. Van de laurier kunt u het beste kiezen voor de Portugese laurier. Dit is namelijk de smalste, maar kan wel tot drie meter hoog groeien. Ook is deze struik groenblijvend. Wat ideaal is voor een hoge smalle haag. Bij een smalle hoge haag is het belangrijk dat er dus regelmatig gesnoeid word. Dan alleen zul je een smalle haag kunnen creëren. Onlinegroen verkoopt al deze struiken. Naar welke hoge smalle struik uw voorkeur gaat is smaak gebonden en kunnen wij niet voor u beslissen.

Wij leveren binnen 5 werkdagen uw bestelling in heel Nederland of België. Dit tegen een vast bezorgtarief.

Wij leveren alleen A kwaliteit struiken.