Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Kosten en prijzen voor een haag.

21 jul. 2019

Kosten en prijzen voor een haag. De prijzen van hagen kunnen hele verschillen hebben. Ook al hanteren wij eerlijke prijzen die bij onze kwaliteit van hagen past, verschillen de prijzen per haag. De ene haag is namelijk niet de andere.

De ene haag groeit namelijk veel sneller dan een andere haag. Een langzaam groeiende haag groeit bij de kweker niet veel sneller dan bij jou in de tuin. Dit beïnvloedt logischer wijs ook de prijs van de haag. De kweker is dan namelijk veel meer tijd en werk kwijt aan deze haag dan aan een snel groeiende haag.

Tijd is een grote factor in de prijs. Maar ook nieuwe soorten zijn vaak duurder dan de klassieke soorten. Daarnaast is ook de populariteit van een bepaald soort belangrijk. Een veel geteelde haag is over het algemeen goedkoper dan een zeldzaam soort haag. Als deze dingen beïnvloeden de prijs van een haag.

Hagen voor goedkopere prijzen.

Een haag die in het goedkopere segment zit is toch wel de beukenhaag. Met de beuken kun je op een voordelige manier een haag creëren. Een beukenhaag zit een beetje in dezelfde prijscategorie als de haagbeuk, meidoorn of de liguster. Een duurdere keus zijn de groenblijvende hagen. Hierbij kun je denken aan de conifeer of de laurier.

Voor alle prijzen voor hagen verwijzen we je door naar onze website. Onlinegroen.nl verkoopt hagen in alle prijscategorieën. Zo is er voor iedereen wel een geschikte haag.

Wij leveren alleen A – kwaliteit hagen, en deze kunnen tegen een vast laag tarief bij je thuisbezorgd worden.