Gratis bezorgen boven ‚ā¨ 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Natuurlijke erfafscheiding

11 dec. 2019

Natuurlijke erfafscheiding kopen. Je hebt allerlei soorten en maten. Hoge en lage. Een mooie groene, natuurlijke erfafscheiding, die zowel in de voortuin als in de achtertuin geplant kan worden. Een veel voorkomende natuurlijke erfafscheiding, zijn hagen. Deze kun je hier online bekijken natuurlijke erfafscheiding. Je kun ze op vele manieren maken. Ze kunnen een prachtig effect geven. Om ook nog eens zomer en winter van een natuurlijke afscheiding te genieten, kun je kiezen voor een wintergroene boom, plant of struik. Het beste is om sowieso voor een wintervaste plant, struik of boom te kiezen. Zo kunnen de buren niet meer in je tuin kijken. Zelf niet in de winter als je voor wintergroen kiest.

Je kunt denken aan buxus, coniferen over beukenhaag. Een haag vormt het geraamte van je tuin. Voor rust kun je het beste voor een soort haag gaan. Hierin moet je afwegen wat je wilt. Wil je een natuurlijke erfafscheiding die het hele jaar groen blijft, en je dus het hele jaar privacy geeft in je tuin. Of een haag die in de herfst zijn bladeren verliest. Ook zijn er nog hagen die hun verdorde bladeren behouden. Wil je graag een haag die vogels of vlinders aantrekt.

Groei van de hagen.

Er zit ook nog verschil in de groei, de ene haag groeit veel sneller dan een andere haag. Staat er al een schutting maar gaan jullie toch liever voor een natuurlijke afscheiding, dan kunt u ook voor de hedera kiezen. Dit is een klimop plant die de afgelopen jaren steeds populairder word. Het is dan ook een natuurlijke erfafscheiding die snel dichtgroeit. Ook de winter overleefd hij prima. De klimop heeft wel onderhoud nodig. Bijvoorbeeld snoeien. Het beste is om enkele keren per jaar bij te knippen. Anders zal de plant overal langs gaan woekeren. Hij groeit namelijk erg snel. Erfafscheiding kan het hele jaar door geplant worden. Beste tijd om te planten is tussen Oktober en Juni. Het is niet moeilijk, iedereen kan een natuurlijke erfafscheiding planten.

Het net om de kluiten mag er omheen blijven. Dit is om tijdelijk het meeste vocht bij de wortel de houden. Dit net is afbreekbaar, en richt geen schade aan de natuur aan.

Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle natuurlijke erfafscheiding binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Wij kunnen alle natuurlijke erfafscheidingen leveren. Wij leveren alleen A kwaliteit.